Lösemi Bulaşmaz, İyilik Bulaşır!

Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen,” Anaokulu Ailesi olarak çıktığımız bu yolda, kurumumuzda bulunan öğrencilerimiz ve velilerimizde farkındalık oluşturmak, konuyla ilgili duyarlı bir kitle oluşturmak amacıyla velilerimizden toplanan gıda paketleri Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneğine bağış yaptık” dedi.

Lösemi Bulaşmaz, İyilik Bulaşır!
11 Kasım 2019 - 17:16
“Birlikte hareket edelim sloganıyla” hayata geçirdikleri projeyle yola çıktıklarının altını çizen Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, "Anaokulu olarak düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize, LÖSAM Dernek üyesi Kenan Öztürk, Öğretmenlerimizden Gülay Akdağ, Selde Demirci Cengiz, Fatma Acar Sinan, Okul Aile Birliği üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı" dedi.
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ
Güzel bir etkinliğin altına imza atıklarını vurgulayan Okul Müdürü Şen, "Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında üretilen bu farkındalık projesine tümünde gönüllü olarak destek olmaktan, çocuklarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak ve onlara yalnız olmadıklarını göstermek açısından büyük önem veriyor ve mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız bu hastalık bulaşıcı olduğu için değil, dış ortamlarda bulunan mikroplardan korunmak için maske takıyor. Hepimiz bu durumun bilincine varmalıyız ve konuya hassasiyetle yaklaşmalıyız. Bu nedenle LÖSEV’in söylediği gibi ’Hayatımız Çocuklarımız’ diyorum" diye konuştu.
GÜZEL BİRİLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK
İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Kurtoğlu ise İlçe Milli Eğitim olarak okul ve kurumlarımızla birlikte lösemili çocuklarımızın yanında olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. LÖSAM Dernek üyesi Kenan Öztürk katılımcılara dernek çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Desteklerinden ötürü Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen'e teşekkür ederek, LÖSAM bayrağını taktim etti. Okul Müdürü Hülya Şen, "Programımıza katılım gösteren İlkadım Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Selim Kurtoğlu’na, dernek üyesi Kenan Öztürk beye, öğretmenlere ve velilerine teşekkür ediyorum" seklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum