Lovelet AVM' de Eğlenceler Bitmiyor…

Lovelet Alışveriş Merkezi çocukları mest etmeye devam ediyor

Lovelet AVM' de Eğlenceler Bitmiyor…
11 Şubat 2015 - 23:01
Lovelet Alışveriş Merkezi çocukları mest etmeye devam ediyor. Tiyatro Küçükeller’in Keloğlan ve Riki’nin muhteşem show’u adlı çocuk oyunu ile başlayan tiyatro çocuklar ve aileleri tarafından büyük beğeni kazandı. Her Pazar günü saat 14.00 ve 16.00 saatlerinde iki seans olarak Lovelet Fastfood katında çocuklarla buluşacak. Bu haftaki tiyatro oyunu ise Keloğlan ve Rikki’nin Muhteşem Gösterisi ilerleyen günlerde Cecü’ nün yer cüceleri de seyirci karşısında olacak.

14 Şubatın yaklaştığı günlerde Lovelet’ te sürprizler bitmiyor.

Lovelet Alışveriş Merkezi Nostalji şarkılarını üstatlarını ağırlamaya devam ediyor. Yılların eskitemediği şarkılarını hafızalara yer ettiren Türk pop şarkılarına damgasını vuran Erol Büyükburç’u Samsunlu hayranlarıyla buluşturuyor. Erol Büyükburç 13 Şubat 2015 saat 15.00’de Lovelet Alışveriş merkezinde ziyaretçilerine imza günü ve söyleyişi gerçekleştirecek.

Lovelet Cam üfleme sanatı ve Antika meraklılarını sevenleriyle buluşturdu. 

Birbirinden değerli antikalar ve el emeği göz nuru cam tasarımlar ziyaretçilerin ve antika meraklılarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Lovelet’ te kendi eserinizi yaratma fırsatı bulabilirsiniz.

Sevdiğinizle birlikte bir büstünüz olmasını istemez misiniz, işte bu fırsatı kaçırmayacaklar için özel bir gösteri daha,  10-14 Şubat tarihleri arasında büst yapımı Lovelet Alışveriş merkezinde.  Ayrıca gün içinde 13-14-15 Şubat tarihinde 100 tl ve üzeri alışverişlerde cam kalp ve büst hediye kazanma fırsatı!

Sevgilerin Büyüdüğü Lovelet’te birbirinden şahane etkinliklerin arasında sürpriz hediyelerle ziyaretçileri keyifli anlar yaşatıyor. 1 Şubat 2015 tarihleri arasında Lovelet Alışveriş Merkezinde Kurulan özel panoya 14 Şubat gününe kadar en güzel sevgi sözünü yazan ziyaretçilerimiz arasından 3 kişiye birbirinden özel hediyeler verilecektir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum