LOVELET OUTLET'TE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 %70 lere varan indirimler… LOVELET OUTLET’TE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin Aralık ayı boyunca yılbaşına özel düzenlenen Alışveriş Fes

LOVELET OUTLET'TE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
18 Aralık 2014 - 17:31
 %70 lere varan indirimler…

LOVELET OUTLET’TE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin Aralık ayı boyunca yılbaşına özel düzenlenen Alışveriş Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

01-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Alışveriş Festivali’ne katılım çok yoğun olduğu görülmektedir. Lovelet Alışveriş Merkezi Fabrika Satış Mağazaları alışverişte sınır tanımıyor. Tüm markaların katılımıyla gerçekleşen festivalde her şey hesaplı ve %70 lere varan indirimlerle devam ediyor. Festival nedeniyle mağazaların getirttikleri özel ürünlerden tutunda, düzenlenen kampanyalara kadar her şey ziyaretçilerin mutlu alışveriş yapması için düşünülmüş.

Hesaplı alışverişin tek adresi Lovelet Alışveriş Merkezi Fabrika satış mağazalarında gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde de milli piyango bileti hediyesi ile şans kapılarını aralıyor.

Karadeniz’in ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Lovelet Outlet AVM yönetimi kuruluşundan bu güne kadar kendilerini tercih eden ve yoğun ilgi gösteren müşterilerine teşekkürlerini iletti ve büyük sürprizlerin başlayacağını dile getirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum