Mahalle Yollarına Anında Müdahale

Kavak'ta kış şartlarının ağır geçmesi en çok uzak mahalleleri(köyleri) etkiledi

Mahalle Yollarına Anında Müdahale
13 Ocak 2015 - 11:37
Kavak'ta kış şartlarının ağır geçmesi en çok uzak mahalleleri(köyleri) etkiledi.

Yolların kapanması nedeniyle mahallelerde mahsur kalan vatandaşın yardımına Kavak Belediyesi yetişti.

Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız'ın saatlerce mahalle sakinleri ile birlikte yol açma çalışmalarına yardımcı olması mahalle sakinleri tarafından büyük mutluluk ile karşılandı.

"İÇİMİZDEN BİRİ"

Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız'ın yol açma çalışmalarında bulunması mahalle sakinlerini sevindirirken basın muhabirlerine şunları söylediler; "Başkan Yardımcımızın gelip bizlerle birlikte yol açma çalışmalarında çalışması bizleri çok mutlu etti. Belediyemizin sürekli yanımızda olduğunu bilmek bizlere güven veriyor" dediler.

"VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Kavak Belediye Başkanı Reşat Ayyıldız, "Kapanan mahalle(köy) yollarını açmak için ekiplerimiz ile birlikte mahallelere(köylere) gittim. Mahalle sakinleri beni çalışırken görünce çok şaşırdılar, oysaki bizim görevimiz bu. Biz Belediyeye oturmak için değil çalışmak, vatandaşımızın yanında olmak için geldik. Çalışmalarımız daha yeni başlıyor, güzel ilerlemeler katediyoruz. Bundan sonra vatandaş ile iç içe olan bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşımızın yanında olacağız. Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte çok güzel projeler hazırladık. Uzak yakın demeden herkesin yanında olmaya karar verdik" dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum