MASKELİ VE SİLAHLI GÖSTERİCİLERE EN AĞIR CEZA!

Başbakan Davutoğlu, Danıştay ziyareti sonrası yaptığı basın açıklamasında; Dev terör operasyonu ile ilgili artık maskelilerin gereken cezaları alacağını söyledi

MASKELİ VE SİLAHLI GÖSTERİCİLERE EN AĞIR CEZA!
24 Temmuz 2015 - 14:07
Başbakan Davutoğlu, Danıştay ziyareti sonrası yaptığı basın açıklamasında; Dev terör operasyonu ile ilgili artık maskelilerin gereken cezaları alacağını söyledi.
HAFTA SONU GÖSTERİ YAPACAKLARA
Davutoğlu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bu hafta sonu bazı grupların gösteri yapacakları gelen bilgiler arasında. Bu bilgilere göre söylüyorum, Türkiye’de herkes demokratik eylemini yapabilir. Ancak bu eylemlerini herkes izin verilen yerlerde yapma hakkına sahiptir. Devlete millete meydan okurcasına, birileri cenaze merasimlerini bahane ederek, hele hele terör saldırısından vefat edenlerin cenazelerini bahane ederek gösteri yapmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Ben şahsen bizzat ziyaret ettim. O vatandaşlarımızı Suruç’ta katledilen vatandaşlarımızın ailelerine tekrar taziyelerimi sunuyorum. Yaralılarımızı ziyaret ettik. Ama birileri herhangi bir cenaze bahane edilerek, sokaklarda maskeli ve silahlı gösteri yapılmaya kalkışmasın.
BU TİP GÖSTERİLERE İZİN VERMEYECEĞİZ
İstanbul'da ciddi bir terör odağı olana gruplara yapılan operasyonda, gözaltına alma durumunda silahla mukabele edilmiş ve 1 kişi ölmüştür. İstanbul'da kimse maske ile gösteri yapmaya kalkışmasın. Bu tip gösterilere kesinlikle izin vermeyeceğiz.
MASKELİLER CEZAYI ALACAK
Bütün maskeliler, tek tek yakalanarak yasaların gerektirdiği cezayı alacaktır.  Bize terör örgütleri bir bedel ödetmeye kalkarsa bunun 10 mislini görürler. Türkiye bunlara haddini bildirmeye muktedirdir.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum