MEDİVA HASTANESİ SAMSUN E TİPİ KAPALI CEZAEVİNDEYDİ...

SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

MEDİVA HASTANESİ SAMSUN E TİPİ KAPALI CEZAEVİNDEYDİ...
19 Şubat 2015 - 01:12
SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ...


ELVİN Derneği Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun E tipi kapalı cezaevi ile ortaklaşa düzenlediğimiz '' UMUTLU YARINLAR '' projesinde Sigara ve Zararları konusunu MEDİVA HASTANESİ Göğüs Hastalıkları Uzmanı aynı zamanda TÜRK TORAKS DERNEĞİ Samsun şube sorumlusu Dr. Özgür İnce kadın hükümlülerimize anlattı.
Sunumunda zor hayatların tek arkadaşı olarak gördüğümüz sigaranın bazen sığınma bazen anlıkta olsa bazı dertlerden sıkıntılardan uzaklaşma olarak görüldüğünü bir pencereden bakınca size bunu bırakın demenin haksızlık olacağını ama diğer bir pencereden bakınca da bu arkadaşınızın size ne büyük zararlar verdiğini göstermek zorundayım ifadelerini kullandı. Sadece vücudunuza verdiği zararla kalmadığını ekonomik zararları ve çevrenizde bulunan başta çocuklarınız olmak üzere herkese pasif içici etkeni yaptığınızı hayatınızın ilerde her anını zorlaştıracak büyük hastalıklara sebep olacağını belki de sizi bakıma muhtaç hale getirip sıkıntılı süreçlere sebep olacağını belirtti.
MEDİVA HASTANESİ olarak sorumluluklarımızın farkındayız ve ne zaman isterseniz ben hazırım. Hatta ben gönüllüyüm sigarayı bırakmak istiyorum diyen herkese de yardımcı olacağım sözleriyle de kadın hükümlüleri teşvik etti.[gallery ids="21526,21527"]
Daha sonra kendisine E Tipi Kapalı Cezaevi ikinci Müdürü Selman Akın tarafından bir teşekkür belgesi takdim etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum