MEHMETÇİK VAKFI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Cuma günü namazı öncesi Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz için Genel Müdürlük ve Temsilciliklerinin bu

MEHMETÇİK VAKFI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU
18 Mart 2017 - 23:59
7- Boş kalıp haberTürk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Cuma günü namazı öncesi Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz için Genel Müdürlük ve Temsilciliklerinin bulunduğu Ankara, Samsun,  İstanbul, İzmir, Adana, Bursa ve Erzurum illerinde mevlit okuttu.
Samsun'un İlkadım ilçesindeki Ulugazi Mahallesi camii'nde ülkemiz uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif'e İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz Şehit ve Gazi ailelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine sabırlar Gazilerimize de açıl şifalar diliyorum" dedi.
1ŞEHİTLERİMİZİ DUALARLA ANDIK
Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Samsun Temsilciliği tarafından Ulugazi Mahallesi camiinde düzenlenen mevlit hakkında açıklamalarda bulunan Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım," Bölücü terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede güvenlik kuvvetlerimiz, bundan 102 yıl önce Atalarının Çanakkale’de Vatan, millet ve namus uğrunda ulaşabilecek makamların en yücesi olan Şahadet mertebesine ulaşmak ve Atalarına layık olmak için mücadeleyi sürdürüyorlar. Bugün bizlere düşen görev, Tüm Şehitlerimizi Rahmet, Gazilerimizi de saygıyla anarken bundan 102 yıl önce Atalarımızın Çanakkale’de yedi düvele karşı gösterdiği milli birlik ve beraberliğimizi birbirimize sımsıkı sarılarak cümle âleme göstermektir. Mehmetçik Vakfı her yıl olduğu gibi, bu yılda Şehitleri anma günü kapsamında yedi ilimizde mevlit programları icra etmekte ve Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi ve bağışçılarımızı da dualarla Yâd etmektedir ”diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum