MEHMETÇİK VAKFINDAN ANLAMLI SERGİ

Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası kapsamında Samsun Final Okullarında açılan Çanakkale konulu fotoğraf sergisi okul öğrencileri tarafından büyü

MEHMETÇİK VAKFINDAN ANLAMLI SERGİ
23 Mart 2017 - 16:56
7- Boş kalıp haber 1Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası kapsamında Samsun Final Okullarında açılan Çanakkale konulu fotoğraf sergisi okul öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.
Açılan sergi okul öğrencileri tarafından gezilerek Çanakkale Muharebeleri dönemine ait fotoğrafları inceleyerek o günleri yaşadılar. Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Bugün burada açmış olduğumuz sergi sorumluğumuzu diğer il ve ilçelerdeki okullarımızda da açarak devem ettirmeyi planlıyoruz” dedi.
ÖĞRENCİLER TARAFINDAN BÜYÜK BİR BEĞENİ KAZANDI
Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım,"18 Mart Şehitleri Anma Haftası nedeniyle, yetişen genç nesillerimize Çanakkale Ruhunu yaşatmak ve Mehmetçik Vakfı’nın tanıtımı yapmak maksadıyla açılan sergimiz öğrenciler tarafından büyük bir beğeni kazandı. Bu konuda bizlere yardımcı olan Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca ve okul yöneticisi Doğan Kaya’ ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
MEHMETÇİK VAKFINA HERZAMAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca ise, “Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından okulumuzda 18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle açılan fotoğraf sergisi hem okulumuzun tarafından hem de öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü ve bunun yanı sıra bu güzel günde bizlere eşlik eden öğretmenlerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi Mehmetçik Vakfı’na olan desteğimizi arttırarak devam ettireceğiz” diye ifade etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum