MEHMETÇİKLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında şehit düşen Mehmetçikler için mevlid-i şerif okundu

MEHMETÇİKLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN!
28 Aralık 2015 - 21:43
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında şehit düşen Mehmetçikler için mevlid-i şerif okundu. Yönetim kurulu Başkanı Saadet Var, "Her ay düzenli olarak dernek binamızda görevi başında şehit düşen Mehmetçiklerimiz için mevlid-i şerif okutturuyoruz" dedi.
Türkiye  Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim kurulu Başkanı Saadet Var, "İlçemizde bulunan  Yavuz Selim Camii imamı, Recep Yıldız ile  Fevzi Çakacak Mescidi imamı Kadir Yeşilgil tarafından şehit düşen Mehmetçiklerimiz  için dernek binasında 2 adet 41 Yasin-i Şerif  okundu ve ardından dualar yapıldı" dedi.

[gallery ids="41285,41283,41282,41279,41278,41277"]
ŞEHİT MENMETÇİKLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTUK
Türkiye  Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim kurulu Başkanı Saadet Var, "Şehit ve Gazi ailelerimizin katılımı ile şehit düşen Mehmetçiklerimiz için dernek binamızda mevlid-i şerif okuttuk. Ruhları şad olsun "diye konuştu Türkiye  Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü Köksal Öner ise; "Ülkemiz için canlarını seve seve feda eden Mehmetçiklerimiz için dernek binamızda mevlid-i şerif okuttuk. Şehit düşen Mehmetçiklerimizin geride kalan gözü yaşlı ailelerine sahip çıkmak bizim asli görevimizdir. Şehitler vurulunca değil unutulunca ölür. Bizlerde her zaman mevlid-i şerif okutarak anacağız "şeklinde konuştu. Dernek binasında okunan mevlid-i Şerif’e Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek'in yanı sıra Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum