Memleketime hizmet etmek istiyorum

AK Parti Milletvekili Adayı Av

Memleketime hizmet etmek istiyorum
21 Mayıs 2015 - 18:01
AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Memleketime ve ülkeme en iyi şekilde hizmet etmek ve 2023 vizyonunda Yeni Türkiye'nin yeni Samsun'unun oluşmasına bir tuğla da ben koymak için yola çıktım" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Bafra ilçesinde esnaf ve pazar ziyaretinde bulundu. İlçede tek tek esnafı ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazanç dileyen Hocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret ettiklerini ifade ederek, AK Parti iktidarları döneminde 13 yılda Samsun ve Bafra'ya yapılan yatırımları anlattı. Bafra'nın ulaşımdan eğitime, sağlıktan tarıma kadar birçok alanda önemli yatırımlar aldığını belirten Hocaoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinin önemi hakkında bilgiler verdi.

'Her zaman halkın içindeyim'

Bölge insanıyla yakın diyalog halinde olduğunu dile getiren Hocaoğlu, her zaman halkın içinde yer aldığını hatırlattı. Milletvekili Adayı Hocaoğlu, "Memleketime ve ülkeme en iyi şekilde hizmet etmek ve 2023 vizyonunda Yeni Türkiye'nin yeni Samsun'unun oluşmasına bir tuğla da ben koymak için yola çıktım. Huzur ve istikrarın devam etmesine katkı yapmak için yola çıktım. Yeni Türkiye yolunda yeni anayasayı oluşturacak 400 milletvekilinin partimizden seçilebilmesi için yola çıktım" diye konuştu. 

Artık ekonomik kriz yok

Türkiye'nin yakaladığı istikrar ve büyümenin esnafa da olumlu katkısı olduğuna vurgu yapan Hocaoğlu, "Ülkemizin yakaladığı ekonomik gelişmişliği en iyi esnafımız hissetmektedir. Devalüasyonların olduğu, ekonomik krizlerin yaşandığı, bankaların battığı, esnaf faizlerinin yüzde 60'lara dayandığı Türkiye'de bugün ne bir devalüasyon ne ekonomik kriz riski bulunmamaktadır. Ayrıca esnaf faizlerimiz tek haneli rakamlara indi. Bu istikrarın devam etmesi için AK Parti'ye ihtiyaç var ve 7 Haziran'da esnafımıza da büyük görev düşmektedir" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum