MESAİ ARKADAŞLARINDAN KAHVALTI…

Tomrukçu’ya, Mesai Arkadaşları Kahvaltı Verdiler

MESAİ ARKADAŞLARINDAN KAHVALTI…
14 Şubat 2015 - 00:17
Tomrukçu’ya, Mesai Arkadaşları Kahvaltı Verdiler...

10 Şubat 2015 tarihi itibariyle CHP’den Samsun Milletvekili olabilmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) İtfaiye Daire Başkanlığı Önlem Şube Müdürlüğü görevinden istifa eden  A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve Makine Mühendisi olan Atıf Tomrukçu’ya, 10 yıldır birlikte çalıştığı mesai arkadaşları  ve amirleri İtfaiye  Önlem Şube Müdürlüğünde bir kahvaltı düzenlediler.

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Atıf Tomrukçu’nun mesai arkadaşlarının SBB İtfaiye binasında organize ettikleri kahvaltı programına Atıf Tomrukçu eşi Nurcihan Tomrukçu’yla birlikte katıldı.

Atıf Tomrukçu’ya kahvaltı organize eden amirleri ve mesai arkadaşları “Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah bizleri TBMM’de temsil edersiniz. Samsunluların vefalı davranarak size layık olacağınız değeri verecektir. Buna biz mesai arkadaşlarınız olarak yürekten inanıyoruz. Bizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz” dediler.

Kendisi onuruna hazırlanan kahvaltıda oldukça duygulanan, CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Atıf Tomrukçu’da, mesai arkadaşlarına ve amirlere şunları söyledi. “Arkadaşlar ben evimde eşimle ve çocuklarımla olmadığım kadar sizlerle birlikte çalıştık. İyi günlerimiz, kötü günlerimiz oldu. Biz birbirimizi severek, sayarak ve güvenerek bütün zorlukların üzerinden gelmeye çalıştık. Kimi zaman birlikte sevindik, kimi zaman birlikte üzüldük ama genel anlamda olumsuzluklara karşı omuz omuza mücadele verdik.  Şimdi ben sizin bir amiriniz değil, abiniz ve kardeşiniz olarak başka bir kulvarda memleketime (Samsun’umuza) hizmet vermek için kollarımız sıvadım. Bu yolda bana gereken desteği vereceğinizden en ufak bir endişem yok.  Çünkü ben sizlerle, 10 yıldır nasıl uyum içinde çalıştığımın çok ama çok bilincindeyim. Burada çalışan tüm mesai arkadaşlarım olarak benim nasıl bir çalışma disiplini içinde olduğumu sizin kadar iyi kimse bilmez. Şimdi de siyasi arenada az önce söylediğim gibi ülkeme faydalı olmak istiyorum. Aldığım mesleki eğitimim, siyasi eğitimimle dopdoluyum. Bu enerjimi sarf etmek için siyasi arenaya çıktım. 10 yıldır yanımda olan sizlerden, abiniz ve kardeşiniz Atıf Tomrukçu’nun yanında olmanızı istiyorum. Beni gerçekten de çok duygulandırdınız. Sizleri seviyorum, sonsuz saygılarımı iletiyorum, sizlere güveniyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum