MESELE MEMLEKET MESELESİ...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Türk kadını mesele memleket meselesi olduğundan üzerine düşeni bugüne kadar yapmıştır, yapmaya devam edecektir

MESELE MEMLEKET MESELESİ...
09 Mart 2017 - 13:23
2AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Türk kadını mesele memleket meselesi olduğundan üzerine düşeni bugüne kadar yapmıştır, yapmaya devam edecektir. Bu kez de inanıyoruz ki öyle olacak'' dedi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen 'Kadınlar Soruyor' programına katıldı. Karaaslan, kadınların sorun ve taleplerini dinlerken, referandum sürecine ilişkin soruları yanıtladı.
AK Parti Samsun Kadın Kolları üyeleri, ilçe belediye başkanları eşleri, ilçe başkanları eşleri, kadın dernekleri ve sivil toplum kuruluşları kadın temsilcilerinin katıldığı programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, kadınlar için olan özel günde programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a teşekkür etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Karaaslan, güzel bir birlikteliğin oluştuğuna dikkati çekerek, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser'e teşekkür etti.
1KADIN POTANSİYELİ NİTELİKLİ
'Söz konusu kadınlar olunca, konuşacak çok şey, söylenecek çok söz var' diyen Karaaslan, ''Kadına yönelik hizmetler noktasında son 15 yılda devrim niteliğinde adımlar atıldı. Bu konuda bakış açısı, görüşü ne olursa olsun kadınların hükümetimizin hakkını teslim eder diye düşünüyorum. Bu saatten sonra hala yapacak çok iş, söylenecek çok söz var. Burada en önemlisi birlikte hareket edebilme kabiliyetini geliştirmektir. Samsun'da çok nitelikli bir kadın potansiyeli var. Şehrin geleceğine yönelik alınacak kararlarda kadınlarla birlikte hareket ederek şehrimizi geleceğe taşıyacağız'' dedi.
Türkiye'nin en önemli süreçlerden geçerken kadının üstlendiği rolün çok fazla olduğunu belirten Karaaslan, ''Dışarıda hangi işi yapıyorsak yapalım, evde anneyiz, ev kadınıyız. Hepimizin evdeki sorumlulukları var. Hamdolsun bunları başarı ile gerçekleştirebiliyoruz. Allah kadınlara annelik duygusu bahşetmiş, Anne olmak için sadece çocuk sahibi olmak gerekir mi, gerekmez. Bu duygu ile toplumun tüm meselelerine yaklaşmak, hatta siyasete bu duygu ile yaklaşmak, bence hakikaten kadını farklı kılan özellik. Bunun en yakın örneğini 15 Temmuz gecesi gördük. 15 Temmuz'da 11 kadınımız şehit oldu. Yüzlerce binlerce kadın hiç bir şeyi düşünmeden meydanlara koştu. Sadece koşmakla kalmadı evlatlarını da gönderdi. Hepsinden Allah razı olsun. Eğer onlar olmasaydı bizler bu gece bu toplantıyı yapmıyor, kim bilir ne hayatlar yaşıyor olacaktık. Allah hepsinden razı olsun'' dedi.
MESELE MEMLEKET MESELESİ
''Bugün Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli bir kararın eşiğindeyiz'' diyen Karaaslan, ''16 Nisan günü sandık başında halk oylaması gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin geleceği açısından ne kadar önemi olduğunu ifade etmek için söylenecek çok söz var elbette. Bu ne bir parti  meselesi, bu ne bir şahıs meselesi. Bu  memleket meselesi. Türk kadını mesele memleket meselesi olduğundan üzerine düşeni bugüne kadar yapmıştır, yapmaya devam edecektir. Bu kez de inanıyoruz ki öyle olacak'' diye konuştu.
Karaaslan konuşmasının ardından kadınların farklı konularda görüş ve taleplerini dinlerken, referandum süreci, 18 maddelik anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi konularındaki soruları madde madde detaylı bir şekilde cevapladı.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum