MEZUNLARINI COŞKUYLA UĞURLADI!

Samsun’un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu 2015– 2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Doğa Okulları konferans  salonunda  başlayan muhteşem bir organizasyonla kutladı

MEZUNLARINI COŞKUYLA UĞURLADI!
01 Haziran 2016 - 23:12
Samsun’un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu 2015– 2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Doğa Okulları konferans  salonunda  başlayan muhteşem bir organizasyonla kutladı.
Törene Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Turan Coşkun, Atakum Sosyal Yardımlaşma Müdürü Şaban Özen Okul hayırseveri, okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilen. Programda Minik mezunlar yaptıkları birbirinden güzel şiir, rond çalışmaları, Velilerin yanı sıra tüm misafirler çocuklarının bu büyüleyici gösterileri karşısında duygusal anlar yaşadı.

[gallery ids="51725,51724,51726"]
HEPSİNİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu," Sizler kadar çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bununla beraber hepimizin üst kimliği olan anne-babalıktan dolayı ve çocuklarımız nedeniyle en hassas birimimiz. Anaokulumuzun nasıl bir ilerleme, gelişme ve uyum yakaladığına bizzat şahit oldum. Bizleri mutlu eden çocuklarımızın orada rahat ettiklerini, öğretmen ve arkadaşlarıyla huzur ve uyum içinde bir şeyler öğrendiklerini görüyor olmaktır. Anaokulumuz, içtenliklerine samimiyet getirdiğim bir ekip oldu, hepsinin ellerine sağlık. Buradaki çocuklarımız aynı zamanda bizim de çocuklarımız, hepsinin alınlarından öpüyorum. Anne baba olarak inşallah üniversite mezuniyetlerinde de sağlıkla, huzurla hep beraber olursunuz ve bu arada Hayırseverlere ve programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve velilere teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.
GELECEĞE ATTIĞINIZ BU İLK ADIMLAR SAĞLAMDIR
İrem Yavuz Anaokulu Okul müdürü Dilek Genç ise yaptığı konuşmasında, "Anaokul olarak bir dönemi daha bitirmenin yeni mezunlar vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, geleceğimizin güvencelerine en güzelini sunmak, en iyiyi öğretmek ve rehber olabilmek ise en büyük çabamız. İnanıyorum ki çocuklarımıza gereken imkân sunulduğunda, yürekten ve gönülden sevildiklerinde onlar her şeyi başaracaktır. Yapacağımız tek şey onları sevmek inanmak ve değer vermektir. Bugün burada onların cesaretlerini görmek ve yüreklendirmek için desteğinizi ve alkışlarınızı bekliyoruz. Sevgili öğrenciler, bundan sonra çıkacağınız hayat yolculuğunda yolunuz açık olsun. Aldığınız bu okul öncesi eğitim yarınlarınıza ışık tutacaktır. Gelecek sizi korkutmasın çünkü geleceğe attığınız bu ilk adımlar sağlamdır. Sizleri çok seviyoruz sizlere inanıyor ve güveniyoruz Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteğini esirgemeyen, çocuklarının eğitimine katkıda bulunan tüm anne ve babalara, bizleri yalnız bırakmayan hayırseverimize, programda emeği geçen tüm öğretmenlerime ve personelime teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum