MHP stantlarına büyük ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Doğu Park ve Batı Park'ta stantlar kurularak etkinlikler düzenlendi

MHP stantlarına büyük ilgi
19 Mayıs 2015 - 20:38
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Doğu Park ve Batı Park'ta stantlar kurularak etkinlikler düzenlendi.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle MHP Samsun İl Başkanlığı, Doğu Park ve Batı Park'ta büyük bir etkinlik düzenledi. Yapılan organizasyonda her iki bölüme de stantlar kuruldu. Tüm milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri, parti teşkilatlarının da hazır bulunduğu etkinliğe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

[gallery ids="28136,28137,28138,28135"]
TÜRKİYE REFAHA ERECEK
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Samsun Milletvekili Adayları, kurulan stantlarda halk ile sohbet ederek sorunlarını dinlediler. Yoğun ilginin yaşandığı organizasyonda konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, "Halkımızın yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti. Bu ilginin ben 7 Haziran tarihinde sandıklara da yansıyacağına inanıyorum. İnşallah 7 Haziran'dan sonra MHP iktidarıyla ülkemiz bu çıkmazdan kurtulup refaha erecektir" dedi.
O KADROLAR BİZDE VAR
Türkiye'ni tek kurtuluşunun MHP iktidarıyla olacağına dikkat çeken Başkan Ömer Süslü, "Tertemiz bir maziye sahip olan MHP artık tüm kadrolarıyla iktidara yürümektedir. Samsun'da da deneyimli, devletini ve milletini seven, haklarında en küçük bir şaibeleri bulunmayan adaylarla halkımızın karşısına çıktık. Milletvekili adaylarımızın tek gayesi Samsun'a hizmet etmek ve memleket insanlarının özlemlerine, beklentilerine, dertlerine derman olmaktır. Bunu yapabilecek kadrolar sadece MHP'de mevcuttur" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum