MİLLETİMİZ 7 HAZİRAN'DA AKP'YE DUR DİYECEK!

MHP Milletvekili, Aday adayı Muzaffer Candemir, " Milletimiz 7 Haziran’da AKP'ye dur diyecek" dedi

MİLLETİMİZ 7 HAZİRAN'DA AKP'YE DUR DİYECEK!
04 Nisan 2015 - 20:13
MHP Milletvekili, Aday adayı Muzaffer Candemir, " Milletimiz 7 Haziran’da AKP'ye dur diyecek" dedi.

AKP'nin yolsuzluklarının ve kanunsuzluklarının artık dayanılamaz hale geldiğini belirten Candemir, "Adliyedeki savcısını koruyamayan, siyasette taraf olan bir hükümet ve Cumhurbaşkanı var karşımızda. Her gün yeni bir kanunsuzluk ve hukuksuzluk yaşanıyor. Buna dur deme zamanı geldi de geçiyor bile. Milletimiz 7 Haziran’da AKP'ye gereken dersi verecektir. Yapılanların hesabını soracağız. Hesap sormak için aday oldum. Yetki ellerinde, kalem ellerinde kalemle eşkıyalık yapıyorlar. Milletimizin AKP Hükümetini daha fazla taşıması mümkün değil. Hükümet değişikliği şarttır ve son tarih 7 Haziran'dır. 7 Haziran 2015 tam anlamıyla karar anı ve gerçek bir dönüm noktasıdır. İnanıyoruz ki milletimiz 7 Haziranda AKP'ye dur diyecektir. MHP Olarak sorunlarınızı biliyoruz, çözmeye geliyoruz" dedi.

AKP'NİN MUTLU AZINLIĞI HARİÇ VATANDAŞ BORÇ SARMALI İÇİNDE

Vatandaşların borç yükü altında olduğunu ifade eden Candemir, " Milletimizin hali perişanken AKP'nin sayısı birkaç bini geçmeyen mutlu azınlığı hariç, milletimizin her ferdi borç sarmalı içinde ekonomik sıkıntılarla boğuşmakta, sürekli olarak geleceğinden endişe duymaktadır. Bu endişe hali ise, AKP'nin en önemli silahı durumundadır. Deyim yerinde ise AKP, hükümet değişikliği olursa ortaya çıkabilecek krizin altından kimsenin kalkamayacağını, şeklinde algı operasyonu ile milletimizi sürekli olarak tehdit etmektedir" şeklinde konuştu.

SAMSUN YATIRIMLARDAN PAY ALAMIYOR

Samsun'un sanayi ve ekonomisinin durma noktasına geldiğini savunan Candemir açıklamalarını şöyle tamamladı: " Samsun devletten hiç pay alamayan illerimizden biri haline getirildi. Samsun'un siyasetçileri yerel yönetimlere sahip çıkmadı, yerel yöneticiler bu konularda adım atmadı. Sadece bürokratların hükümete yaptığı baskılarla kamu yatırımları gelebildi." diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum