MİLLETİN SESİNE KULAK VERİN!

ASKON SAMSUN ŞUBESİ’NDEN PARTİLERE ÇAĞRI Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, 7 Haziran 2015 Genel seçimleri sonucunda mecliste

MİLLETİN SESİNE KULAK VERİN!
13 Haziran 2015 - 13:07
ASKON SAMSUN ŞUBESİ’NDEN PARTİLERE ÇAĞRI

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, 7 Haziran 2015 Genel seçimleri sonucunda mecliste temsil hakkı kazanan siyasi partileri uyarıda bulunarak, bütün partilerin hükümeti kurmak için geniş bir uzlaşı zemini oluşturmaları gerektiğini kaydetti.

ASKON Samsun Şubesi geleneksel Cumartesi kahvaltıları, ASKON üyesi Recep Yazgan ev sahipliğinde ASKON Binasında yapıldı.

Kahvaltı sonrası konuşan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan genel seçim sonrası millet tarafından mecliste temsil hakkı verilen siyasi partilerin kırmızı çizgi ısrarı ile hükümeti kurma görevinden kaçmalarının millet tarafından affedilmeyeceğinin altını çizerek, “Millet bu partilere koalisyon görevi vermişse bütün partiler oturup geniş bir uzlaşı zemini oluşturmak ve en uyumlu koalisyon nasıl oluyorsa o şekilde en kısa zamanda hükümeti kurmak zorundadır.. Kırmızı çizgi ısrarının çözümsüzlükte ısrar etmek olduğunu bu millet görüyor.. Bu nedenle meclise girmeye hak kazanan bütün siyasi partilere çağrımızıdır; gelin hükümeti kurmak için asgari müştereklerde birleşerek bu milletin sesine kulak verin” diye konuştu.

GÜNDEM EKONOMİYE DÖNMELİ

ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan son olarak hükümet kurma çalışmalarının bir an önce tamamlanarak gündemin ekonomiye dönmesinin ve Türkiye’nin ekonomik olarak elde etmiş olduğu kazançların muhafazasının ve toplumun refahına yönelik projelerin hayata geçirilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum