Milletvekili Çan'dan "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

CHP Samsun Milletvekili TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Murat Çan’ın “30 Ağustos Zafer Bayramı” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Çan'dan "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı
29 Ağustos 2024 - 19:14
26 Ağustos 1922`de başlayan Büyük Taarruz, ulusumuzun Mustafa Kemal Paşa önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesini 30 Ağustos Zaferi’yle taçlandırmış; bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin kuruluşunda önemli bir kilometre taşı olarak tarihe kazınmıştır.
Emperyalizme karşı direnen bir halkın destanı haline dönüşen 30 Ağustos Zaferi bizler için; tam bağımsızlığımızın, hürriyet tutkumuzun ve kararlılığımızın simgesi niteliğindedir.
Bu şanlı zafer, yalnız Türk millet için değil tüm mazlum uluslar için de özgür ve onurlu yaşama kararlılığının yol göstericisi olmuştur.
Ulusumuzun kurtuluş mücadelesinin şanlı bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyor; başta Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığımız ve vatanımızın bütünlüğü uğruna canı pahasına mücadele veren Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı ve geçmişten bugüne tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum