Milli Devlet, Güçlü İktidar...

09

Milli Devlet, Güçlü İktidar...
16 Mart 2015 - 14:07
09.02.2014 tarihinde MHP’nin Kuruluşunun 46. Yıl dönümde MHP’den Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla duyuran Mustafa Keskin, “Aile Ziyareti” olarak gördüğü İl, İlçe Teşkilat ve Ülkü Ocakları ziyaretleri kapsamında;

17 Mart 2014 Salı günü gerçekleştireceği 25. Dönem MHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu öncesinde ziyaretlerine üyesi olduğu Türk Ocakları, Ülkü-Tek ve ve Asarcık Belediye Başkanı Şerif KILAĞUZ ile devam etti.

ASARCIK ÜLKÜCÜ BELEDİYECİLİĞİN YÜZ AKI

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz’u ziyaret eden MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, “Asarcık Belediye Başkanımız Samsun’da Milliyetçi Hareketin göz bebeği. Kısa sürede Asarcık güzelleşti, gelişti. Başkanımız çok başarılı. Ülkücü Belediyeciliğin yüz akı. Kendisini kutluyorum”. Dedi.

Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, “Mustafa Keskin yabancımız değil. Bu toprakların insanı. Milliyetçi – Ülkücü Hareketin içinde önemli hizmetleri olan bir ağabeyimiz. Başarılı ve çalışkan. Teşkilatımızın içinden birinin milletvekili olmasını gönülden arzuluyoruz. Başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Ülkü- Tek Ülkücü Hareketin en önemli kuruluşlarından biridir

“Üyesi olmakla şeref duyduğum Ülkü - Tek'i ziyaret etmekten, Sayın Başkanım Nedim Akkoyunlu, yine Ülkü Tek'te başkanlık yapan saygıdeğer ağabeylerim Erdal Soysal, Muammer Baş ve değerli yönetim kurulu üyeleri ile sohbetleşmekten, dertleşmekten büyük mutluluk duydum.” Diyerek sözlerine başlayan MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin; “Ülkü- Tek Ülkücü Hareketin en önemli kuruluşlarından biridir. 1980 sonra yeniden dirilişinden itibaren içinde bulunmaktan, üyesi olmaktan ve çeşitli kademelerinde görev yapmaktan çok mutluyum. Bu kurum nitelikli, ehliyetli ve yetişmiş teknik elemanlardan oluşmaktadır. Devlete millete hizmet imkânı sağlanmalıdır. Çok kısıtlı imkânlarla, büyük özveriyle bu kurumumuzu yaşatanları kutluyorum. Hepsinden Allah razı olsun.” Dedi.

Ülkü-Tek Başkanı Nedim Akkoyunlu; “Ülkü-Tek üyesi de olan ve çıkmış olduğu bu kutlu yolda bizleri unutmayarak ziyaret eden ve her zaman bizimle ve bizden biri olarak gördüğümüz Mustafa Keskin kardeşimizi Milletvekili Aya Adayı olarak ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.” Dedi ve sözlerine  “Mustafa Keskin’i zaten tanıyoruz, Ülkü – Tek’in kuruluşundan itibaren içindedir. Üst Kurul Delegeliğimizi yapmıştır. Başarılı çalışmaları ile önemli yatırımlar gerçekleştirmiş, istihdama katkı sağlamış bir ülküdaşımızdır. Bu davanın içinde yetişmiş bir arkadaşımızın aday adayı olması bizleri sevindirmiştir. İnşallah milletvekili olarak bizi temsil eder, kendine başarılar diliyoruz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

"Milli Devlet, Güçlü İktidar" yolunda, gayret hepimizden, takdir Yüce Allah'tandır

Ziyaretlerine üyesi olduğu Türk Ocakları’nda devam eden Keskin, burada Türk Ocakları tarafından haftalık olarak düzenlenen ve bu hafta Çanakkale Savaşının 100.Yılı Anısına yapılan, TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emk. Kur. Alb. İbrahim Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı “Osmanlı-Almanya İlişkileri Bakımından Çanakkale Savaşı” konulu konferansa katıldı.

Konferans sonrasında plaket takdimi ve katılımcılara teşekkür için kürsüye çıkan Türk Ocakları Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. K.Tuncer Çağlayan “Türk Ocakları olarak tüzüğümüz gereği her zaman partiler üstü bir duruş sergiledik. Tüm partilere eşit mesafede durarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu nedenle bizleri ziyaret etmek isteyen tüm siyasi parti temsilcilerine ve Milletvekili Aday Adaylarımıza kapımız sonuna kadar açıktır, bugünkü konferansımızda arayacak aramızda bulunmak istediklerini dile getiren ve bizleri yalnız bırakmayan, ziyaretlerini gerçekleştiren Milletvekili adaylarımıza çıkmış oldukları yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Türk Ocakları Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. K.Tuncer Çağlayan tarafından konferans sonunda söz hakkı tanınan MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, “Ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditlerin zirve yaptığı bir dönemde, Türk Milletinin bekasına yönelik tehditleri bertaraf etmek, ancak milletin bağrından çıkmış milli yapılarla mümkündür.

Türk milletinin tarihine, kültürüne, inancına ve kimliğine sahip çıkmayı şiar kişiler olarak, Türk Milletinin birlik Ve bütünlüğünün teminatı için ‘Milli Devlet, Güçlü İktidar’ yolunda, gayret hepimizden, takdir Yüce Allah'tandır” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum