MİMAR SİNAN'DAN YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

1-7 Mart Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında yazar/ televizyon programcısı/ Tıp doktoru/ Türk Kızılayı Samsun Başkanı Habip Demirel Mimar Sinan İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerle buluştu

MİMAR SİNAN'DAN YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ
06 Mart 2018 - 22:24
1-7 Mart Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında yazar/ televizyon programcısı/ Tıp doktoru/ Türk Kızılayı Samsun Başkanı Habip Demirel Mimar Sinan İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerle buluştu.
Mimar Sinan İlkokul ve Ortaokulu adına Mimar Sinan İlkokul müdürü hikmet Özkan, haftanın önemine dikkat çekmek, öğrencilerimizi Yeşilay ve Kızılay konusunda bilinçlendirmek amacıyla Dr. Habip Demirel ile söyleşi gerçekleştirdik.
Türk Kızılayı Samsun Başkanı Dr. Habip Demirel, son yazdığı “Aklın Kör Noktası” kitabını imzalayıp öğrencilere hediye etti.
Mimar Sinan İlkokul ve Ortaokulu adına Mimar Sinan İlkokul müdürü hikmet Özkan, Mimar Sinan ailesi olarak Dr. Habip Demirel’e Kızılay’ın ve Yeşilay’ın çalışmaları hakkında yaptığı bilinçlendirme çalışmaları ve farkındalık oluşturma konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum