Mini Dünya Kupası'nı başlattı...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Canik Belediyesi’nin de destek verdiği Mini Futbol Turnuvası, Başkan Osman Genç’in düdüğüyle başladı

Mini Dünya Kupası'nı başlattı...
14 Kasım 2015 - 19:09
Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Canik Belediyesi’nin de destek verdiği Mini Futbol Turnuvası, Başkan Osman Genç’in düdüğüyle başladı. Başkan Genç, Samsun’da öğrenim gören yabancı öğrencilere her zaman destek olacaklarını söyledi.

Canik Belediyesi sponsorluğunda Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde düzenlenen “Mini Dünya Kupası” Futbol Turnuvası başladı. Samsun’da okuyan yabancı öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya 12 ülkeden sporcular katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı turnuvanın başlangıç düdüğünü ise Canik Belediye Başkanı Osman Genç çaldı.

[gallery ids="38315,38316,38317"]

SPOR KARDEŞLİK İÇİN ÖNEMLİ

Turnuvaya katılan öğrencilere başarılar dileyen Başkan Osman Genç, sporun kardeşlik hukukunun gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini belirterek, Canik Belediyesi olarak spora ve gençlere büyük önem verdiklerini söyledi. Canik Belediyesi Dış İlişkiler Birimi Müdürü Ali Kemal Tural’ın da bulunduğu turnuvada öğrencilerle sohbet eden Genç, Samsun’da öğrenim gören yabancı öğrencilere her zaman destek olacaklarını söyledi.

GENÇ’E Bİ DÜNYA TEŞEKKÜR

Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, KYK’nın tüm tesis ve imkânlarının eğitim için ülkemize hicret eden misafir öğrenciler açık olduğunu ifade ederek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tahsin Şengül, derneğe olan desteklerinden dolayı Başkan Genç’e "Bi Dünya Teşekkürler" yazılı plaket takdim etti.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum