MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Fatih Tezce, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET
07 Ocak 2017 - 07:25
1Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Fatih Tezce, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.
aşkan Şahin, ziyaretçileri ile yakından ilgilenerek Bafra ile ilgili çalışmaları anlattı. Kendilerine Bafra Belediyesi’nin turizmine katkı sağlayacak “Bafra İkiztepe-Nerik (Vezirköprü) Kültür Yolu” kitabı ve Bafra Turizm Haritası hediye etti. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Şahin onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
TOPLUM TARAFINDAN TAKDİRLE KARŞILANDI
Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bundan sonra da okullarını ziyaret edeceğini ifade etti. Ziyarette hükümetin engellilerle ilgili projelerinden de bahseden Başkan Şahin,” Engellilerin topluma kazandırılması için hazırlanan ve uygulamaya konan bu gibi projeleri toplum tarafından takdirle karşılandı. Bu okullarda görev yapan öğretmen ve idarecilerin de çok önemli bir iş yapıyorlar. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
7-bos-kalip-haberBİR VESİLE İLE BİZLERİ DAHA ÖNCE ZİYARET ETMİŞTİ
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Belediye Başkanı Zihni Şahin’in ziyaret ettiklerini belirten Okul Müdürü Fatih Tezce, “Sayın başkanımızı bir vesile ile bizleri daha önce ziyaret etmişti. Bizler de okulumuz 1/A sınıfından Asya, Kayra ve Arda isimli öğrencilerimizin yanı sıra öğretmenlerimizden Aynur Duran, Mehtap Bayrakçı ve Stajyer Öğretmenimiz Emriye Uyanık ile birlikte kendilerine iade-i ziyarette bulunduk. Bafra’ya hizmetlerinde başarılar diledik ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum