Mondihome Kayserispor: 1 Samsunspor A.Ş: 3

Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mondihome Kayserispor ile oynadığı hazırlık müsabakasından 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

Mondihome Kayserispor: 1 Samsunspor A.Ş: 3
15 Temmuz 2024 - 20:57
Mondihome Kayserispor Recep Mamur Tesisleri’nde oynanan hazırlık müsabakasına takımımız, Okan Kocuk, Soner Gönül, Rick Van Drongelen, Bedirhan Çetin, Zeki Yavru, Celil Yüksel, Youssef Ait Bennasser, Emre Kılınç, Flavien Tait, Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji ilk 11’i ile çıktı.
İlk devrede Yılport Samsunspor rakibi karşısında kontrollü bir futbol sergiledi. 4. dakikada Marius Mouandilmadji kazandığımız penaltıyı gole çevirerek Yılport Samsunspor devreyi 1-0’lık galibiyetle tamamladı.
İkinci yarıda Yılport Samsunspor, sahaya Halil Yeral, Marc Bola, Kerem Fidan, Yunus Emre Çift, Nanu Gomes, Alper Efe Pazar, Olivier Ntcham, Muhammet Ali Özbaskıcı, Ercan Kara, Arbnor Muja, Landry Dimata 11’i ile çıktı.
İkinci devreye Mondihome Kayserispor hızlı başladı. Ev sahibi ekip Duckens Nazon’un golü ile skora denge getirdi 1-1. Golden sonra baskısını arttıran Yılport Samsunspor, 65. dakikada Olivier Ntcham’ın attığı mükemmel gol ile durumu 2-1’e getirdi. Rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Yılport Samsunspor, 83’de Ercan Kara ile farkı 2’ye çıkardı ve skoru 3-1’e getirdi.
Karşılaşma Yılport Samsunspor’un 3-1’lik galibiyeti ile sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum