Mübadele ve Balkan Türklerinden Rektör Bilgiç'e Ziyaret

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Vekili İzzet Altuntaş, Federasyon yöneticisi ve Belediye meclis üyesi Sezai Onaran ile yönetim kurulu üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük g

Mübadele ve Balkan Türklerinden Rektör Bilgiç'e Ziyaret
12 Ekim 2016 - 19:52
7-bos-kalip-haber 1

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Vekili İzzet Altuntaş, Federasyon yöneticisi ve Belediye meclis üyesi Sezai Onaran ile yönetim kurulu üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’e tebrik ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Vekili İzzet Altuntaş, Konfederasyon yöneticisi Sezai Onaran ve beraberindeki heyet Rektör Bilgiç’i yeni görevinden dolayı kutlarken çalışmalarında başarılar diledi. Görüşmede Konfederasyon yetkilileri Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu olarak iş birliğine her zaman açık olduklarını vurguladılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bilgiç ise konuklarına gösterdikleri incelikten ötürü teşekkür etti.
Rektör Bilgiç’i ziyaretlerinin ardından Konfederasyon Başkan Vekili Altuntaş ve beraberindeki heyet, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan’ı da makamında ziyaret edip tebrik ederek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum