MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Gruptan mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik  Sorunlusu Hasan Basri Kara, ”Safranbolu  Belediyespor  maçı galibiyeti ile moral bulduk” dedi

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
23 Ekim 2018 - 18:18
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Gruptan mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik  Sorunlusu Hasan Basri Kara, ”Safranbolu  Belediyespor  maçı galibiyeti ile moral bulduk” dedi.
BU MAÇI FARKLI KAZANABILIRDIK
Safranbolu  Belediyespor  maçını değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik  Sorunlusu Hasan Basri Kara, ”Hafta içi yapmış olduğumuz  taktiksel çalışmalarımızı bu haftaki rakibimizin karsında ortaya koyduk. Maçın geneline batiğimiz yaman her iki yarıda farkı artıracak golleri bulmamıza rağmen ancak bunların dört tanesini değerlendirebildik. Bu önemli kazanmak için emek harcayan futbolcularınızı kutluyorum ”diye konuştu.
ÇARŞAMABASPOR’UN GEÇMİŞİ VAR
Hafta sonu deplasmanda karşıları Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor  maçının hazırlıklarına  başlayacaklarını hatırlatan Kara, ”Son üç hafta içine iyi bir sergilememize alınan sonuçlardan memnun değildik. Bu güzel galibiyetimizi önümüzdeki haftalar içine taşıyacağımıza inanıyorum Çarşambaspor geçmiş yılarda büyük başarılarıyla dolu ve kendini ispatlamış bir takım olduğunu biliyoruz. Bizde nedenle bunu yerine getirmek adına çalışıyoruz ”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum