MÜFTÜLER, ÇARŞAMBA'DA TOPLANDI

Samsun’un ilçe müftüleri İl Müftüsü Veysel Çakı başkanlığında Çarşamba İlçesi’nde bir araya geldiler

MÜFTÜLER, ÇARŞAMBA'DA TOPLANDI
09 Mart 2016 - 19:30
Samsun’un ilçe müftüleri İl Müftüsü Veysel Çakı başkanlığında Çarşamba İlçesi’nde bir araya geldiler.
Adapark Göl Restoran’da düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı ve 17 ilçe müftüsü katıldı. Her ay farklı bir ilçe de bir araya gelen müftüler, bu ay Çarşamba’da toplandılar.

[gallery ids="45977,45978,45976"]
MÜFTÜ ÇAKI, “DİNİMİZ İSTİŞAREYE ÖNEM VERİR”
Çarşamba’nın büyük bir ilçe olduğunu kaydeden İl Müftüsü Veysel Çakı, “Çarşamba İlçemiz bizim bildiğimiz ve gördüğümüz kadarıyla gelişmişliği ve yatırımlarıyla bölgemizin örnek gösterilecek ilçelerindendir. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar beyde bizleri yalnız bırakmadılar bu ayki ilçe müftüleri toplantımızı Çarşamba’da gerçekleştirdik. Şehrimizdeki dini faaliyetlerin değerlendirildiği toplantımızın bir diğer amacı da ilçelerimizi daha yakından tanımaktır. Hizmette birlikteliğin sağlanması, sorunlar varsa birlikte tartışmak. Dinimiz de zaten istişareye önem verir. Kaliteyi ve birlikteliği sağlamak adına düzenlenen bu toplantılara her ay bir ilçemizde devam edeceğiz" dedi.
DÜNDAR, İLÇEMİZDEKİ FAALİYETLERİ KONUŞTUK
Belediye Başkanı Dündar, “İlçemiz, 8 asrı aşkın tarihi ile ülkemizin en eski ahşap camiine ev sahipliği yapmaktadır. 1998 2004 yılları arasında ilçe müftüsü olarak ilçemize emeği gecen İl Müftümüz Sayın Veysel Çakı ve İlçe Müftülerimiz ile bir araya geldik. İlçemizdeki dini yatırımları ve faaliyetleri konuştuk. İstişarelerde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum