MÜLKİ İDARE AMİRLERİ VE VALİLİK PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ

Vali İbrahim Şahin Samsun’da görev yapan Mülki İdare Amirleri ve valilik personeline Samsun Serra Otel’de iftar yemeği verdi

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ VE VALİLİK PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ
15 Temmuz 2015 - 02:02

Vali İbrahim Şahin Samsun’da görev yapan Mülki İdare Amirleri ve valilik personeline Samsun Serra Otel’de iftar yemeği verdi.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, “Ramazan ayı nedeniyle bu akşam Mülki İdare Amirleri ve valilik çalışanlarıyla bir araya geldik. Sizler bu akşam, bu mekânda zengin bir iftar sofrası oluşmasına vesile oldunuz. Hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Bu sene çok güzel bir ramazan ayı geçirdik. İnşallah bayramı da bu güzellikle kutlarız.
Bayram dolayısıyla senelik izine ayrılacak olan arkadaşlardan trafik kurallarına uymalarını ve trafik kazalarından olabildiğince sakınmalarını istiyorum. Çünkü ramazanda trafik kazaları en üst seviyeye çıkmaktadır. Birinizin üzülmesine gönlümüz asla razı gelmez.
Ben iftar yemeğine katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Bayramınızı tebrik ediyorum. Sizleri sevgiyle, saygıyla ve hürmetle selamlıyorum” dedi.
İftar yemeğine ayrıca, Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu, Mehmet Ali Karatekeli, Ali Galip Saral, Mehmet Ali Yıldırım, Metin Borazan, Haluk Şimşek, Dr. Hakan Kubalı, ilçe kaymakamları ve valilik personeli katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum