MURAT CAMADAN SEÇİM STARTINI VERDİ

27

MURAT CAMADAN SEÇİM STARTINI VERDİ
07 Mayıs 2018 - 17:26
27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili aday adayı Murat Camadan, ilçe ziyaretleriyle seçim çalışmalarına start verdi.
24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için 27. Dönem Samsun Milletvekili aday adayı Murat Camadan, seçim ziyaretleri kapsamında; MHP Kavak ilçe teşkilatını ziyaret etti. Sonrasında ise Asarcık ilçesine geçerek MHP ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.
Açıklamalarda bulunan Camadan: "24 Haziran seçimleri gerek ilimiz ve ilçelerimiz için, gerekse ülkemiz için büyük önem arz etmektedir. Allah'ın izniyle vatandaşımıza ve şehrimize hizmet etmek için kollarımızı sıvadık ve 24 Haziran milletvekilliği seçimleri için aday adayı olduk. Bize düşen sorumlulukların farkındayım. Öncelikle elimizden gelenin fazlasını yapacağımı belirtmek isterim. Konuşmamın başında da söylediğim gibi 24 Haziran seçimleri bir dönüm noktası konumundadır. Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de üstüne basa basa söylediği gibi  bu seçim; Türkiye üzerinde oyun oynamak için pusuya yatmış olan iç ve dış akıl veya aktörlerin hezimetiyle  sonuçlanacaktır. 142 yıllık parlamento geleneğimizin, 95 yıllık Cumhuriyet tarihimizin, 72 yıllık çok partili siyaset hayatımızın en önemli seçimlerinden birisi bu seçimdir.  Bildiğiniz üzere erken seçim çağrısı liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'den geldi. Sonrasında yapılan görüşmeler ve gelişmeler sonucunda erken seçim kararı alındı. İçerde ve dışarda oluşan tehditler, ekonomik tablonun kötüye gitmesi, terör örgütlerinin başka ülkelerden de destek alarak dört bir yandan saldırması ve bunlar gibi birçok tehlike liderimiz tarafından önceden görülmüş ve erken seçim çağrısı ile müdahale etmiş, âdeta kirli oyunları başlarına yıkmıştır. Ben inanıyorum ki vatandaşlarımız da bu tehlikenin farkındadır. Cevabı sandıkta verecektir. Gerek ekonomik kriz sevicilerini, gerekse sınırlarımız içinde ya da  sınırlarımız ötesinde devletimizin bekâsını tehdit eden unsurlarını 25 Haziran sabahında sandığa gömeceğiz" şeklinde konuştu. MHP Kavak ve Asarcık ilçe teşkilatları ise Camadan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, parti teşkilatı içerisinde yıllarca hizmet etmiş ve bugüne kadar il başkan yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getirmiş olan Camadan'ın aday adaylığından gurur ve memnuniyet duyduklarını belirttiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum