Murzioğlu'ndan terör saldırılarına kınama

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 30 kişinin yaşamını yitirdiği, 100’den fazla kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısı ile Adıyaman’da

Murzioğlu'ndan terör saldırılarına kınama
21 Temmuz 2015 - 19:50
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 30 kişinin yaşamını yitirdiği, 100’den fazla kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısı ile Adıyaman’da PKK terör örgütünce açılan ateş sonucu bir askerin şehit edildiği ve iki askerin yaralandığı saldırıyı kınayan bir mesaj yayınladı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı ile Adıyaman’da PKK terör örgütü militanlarının güvenlik güçlerine yaptıkları saldırıları kınayan bir mesaj yayınladı. Murzioğlu yaptığı açıklamada, masumların canına kasteden terörün her türlüsünü lanetle kınadıklarını ifade etti. Yapılan saldırıların ülkenin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik olduğunun altını çizen Başkan Murzioğlu, “Maalesef terör kanlı yüzünü, acımasız yanını, hain niyetini Adıyaman ve Şanlıurfa’da bir kez daha açığa vurmuştur. Hayatını kaybedenler için acımız sonsuzdur.  Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız” dedi.

Hedeflerine ulaşamayacaklar

Yapılan saldırıları, “insanlık dışı” olarak değerlendiren Başkan Murzioğlu,  “Adıyaman ve Suruç’ta alçakça yapılan saldırıları planlayanlar hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar. Türkiye, Türkü, Kürtü, Lazı ve Çerkezi ile bir bütündür. Bu saldırılar, topyekûn tüm halkı hedef alan bir saldırılardır. Ülkemizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmaya yönelik hain planlar kuranlar hiçbir zaman, hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklardır. İnsanlık dışı yapılan iki saldırıyı gerçekleştirenleri Samsun Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri adına lanetliyorum. Biz geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız. İnanıyoruz ki; devletimiz bu saldırılarının faillerini en kısa sürede bulacak ve yargı önüne çıkaracaktır. Ülkemiz kritik bir süreçten geçmektedir. Huzurlu bir bayram ertesi, ülkemizin huzurunu bozmayı hedefleyen saldırıları yapanların asla hedeflerine ulaşamayacaklarını bir kez daha deklare ediyor, sinsice saldırılarda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah hepsinin ailesine sabır ihsan eylesin. Milletimizin başı sağolsun” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum