MÜSİAD Samsun Şubesi'nden Köktaş'a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Selim Sar ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu

MÜSİAD Samsun Şubesi'nden Köktaş'a ziyaret
25 Kasım 2015 - 18:02
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Selim Sar ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine "hayırlı olsun" ziyaretine gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Selim Sar ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerini, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Milletvekili Odası'nda ağırladı.
Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Selim Sar, Milletvekili Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Gerçekleştirdikleri ziyaret için Başkan Sar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Milletvekili Köktaş'ta, "AK Parti olarak 13 yıldır sadık kaldığımız bir hizmet anlayışımız, toplumsal meselelere bakış açımız var. Biz sadece hedefler ortaya koymuyoruz, bu hedeflere ulaşma yolunda geçmiş 13 yılın somut adımlarını da teminat olarak ortaya koyuyoruz.
Bizim vizyonumuz; ülkemizde oluşturduğumuz güven ve istikrar ortamını sürdürerek her alandaki kazanımlarımızı daha büyük atılımlarla koruyan ve geliştiren, dinamik büyük bir Türkiye vizyonudur. Bu anlamda değerli işadamlarımız, sanayicilerimizle olan istişareleri çalışmalarımız her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edecektir" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum