MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİ KAZANACAK...

ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Samsun İl Başkanı Av

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİ KAZANACAK...
14 Ekim 2016 - 09:35
received_1328465623831516ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz’ü makamında ziyaret etti.
Hükümetin, o zamanki adıyla Fethullah Gülen Cemaati ile yakınlaşmasının zararlarını vaktinde defaatle söylediklerini belirten Tufan Akcagöz: "Fetö yapılanması ile ilgili söylenecek her şeyi söyledik. Kendini Ruhbani bir lider gibi lanse eden Fethullah Gülen'in, bu tavırlarının bile gayri İslami olduğunu ifade ettik. Uzun yıllardır Amerika'da yaşıyor. Amerika kimi bu kadar çok himaye ediyorsa, mutlaka aralarında bir ilişki vardır. Bunları söyledik ama hükümet tarafından dikkate alınmadı. Çünkü o dönem işbirliği içindeydiler. Çok sonra bu ortaklık bozuldu" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra AKP Genel Merkezi'ne Atatürk posteri asıldığını hatırlatan Akcagöz, "Bu bir ihtiyaç mıydı, mecburiyet mi? Yoksa bir kandırmaca mı? Her neyse. Hükümet 15 Temmuzda, Türkiye'nin birleştirici paydasının Mustafa Kemal Atatürk olduğunu görmüştür ama bunun gereğini yerine getirmiyor. Çamura saplanmış bir araba gibiler. Biri çekip çıkarmasa kendi başlarına çıkacakları yok. Milletimiz AKP’yi, saplandığı yerde kaderiyle baş başa bırakacaktır. Çünkü ülkeyi getirdiği bu günün sorumlusu AKP'dir ve milletimiz artık gerçeklerin farkında. Seçim öne mi alınacak? diye soranlar oluyor. Ya herru ya merru. Sandık gelsin, milletimiz gereken dersi verecek, Türkiye'nin ortak paydası olan Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi kazanacaktır. Başımıza gelen her felaket, Atatürk'ten ve onun felsefesinden uzaklaştığımız içindir. Terörü de biz bitireceğiz, Türkiye'yi ekonomik refah seviyesine de biz çıkaracağız. Sadece kaçak sarayın masraflarını kıssan,  binlerce fakir aile doyuyor" dedi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum