Mustafa Keskin Bafra'da...

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin Bafra’da MHP İlçe Başkan Hüseyin Acar, Yönetim Kurulu ve partililerden oluşan kalabalık bir katılımın ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulun

Mustafa Keskin Bafra'da...
02 Mart 2015 - 16:46
MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin Bafra’da MHP İlçe Başkan Hüseyin Acar, Yönetim Kurulu ve partililerden oluşan kalabalık bir katılımın ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

MHP Bafra İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Acar, “Mustafa Keskin’i 25 yıldır yakından tanıyorum, milliyetçi – ülkücü hareketin içinde yetişmiş bizden biri” dedi. Bu dönem aday adayı olan arkadaşların kaliteli kişiler olduğunu belirten Başkan Acar, “Mustafa Keskin başarılı çalışmaları, önemli hizmetleri ile bilinen tanınan, her zaman beraber olduğumuz bir dava arkadaşımız. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Camiamızın Samsunluların hayrına bir milletvekili olacaktır. Biz adaylarımızla iyi, verimli, doğru çalışma yaparak MHP’yi birinci parti haline getireceğiz” dedi.

Başkan Hüseyin Acar, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde milletin ülkeyi bölünmeye, iç savaşa doğru götürenlere, adaleti yok edenlere, vatandaşı borç batağına düşürenlere, iç huzuru yok edenlere artık dur diyeceğine emin olduğunu söyledi.

Huzur Hizmet Bereket

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, öncelikle İlçe Başkanı Hüseyin Acar’a bu fırsatı verdiği, güzide insanlarla bir araya getirdiği için teşekkür ederek sözlerine başladı. Milliyetçi – Ülkücü Hareketin tarihinde Bafra’nın önemli bir yeri olduğunu belirten Keskin, Türk tarımına ve Türk Ekonomisine Bafra’nın çok büyük katkısı olduğunu, söyledi.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Keskin sohbetinde;

Ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditlerin zirve yaptığı, huzurun kalmadığı bir dönemde görev almak, milli bir vazifedir.Türk milletinin bekasına yönelik tehditleri bertaraf etmek, ancak milletin bağrından çıkmış milli yapılarla mümkün olabilir.Türk milletinin tarihine, kültürüne, inancına ve kimliğine sahip çıkmayı şiar edinen MHP ve ülkücü hareket, yarınlarımızın teminatıdır, dedi.

Devlet hizmetinde, iş hayatımda, sivil toplum kuruluşu hizmetlerimde edindiğim bilgi, birikim ve başarıyı siyasete taşımak için, amacı ülkemize, milletimize huzur, hizmet ve bereket getirmek olan MHP’yi tercih ettiğini belirterek, kişiliğimizi, düşünce yapımızı, ülkülerimizi Ülkücü Dünya Görüşü, Türk Milliyetçiliği fikriyatı şekillendirmiştir, dedi.

Düşünce yapımıza uygun devlete, millete hizmet edebileceğimiz tek siyasi teşekkül MHP’den milletvekili aday adayı olmak için görevimden ayrıldım.

Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz de hayır olur inşallah…

Bu süreçte, MHP ve ülkücü camianın büyük desteğinin yanında, başka partilere gönül veren Türkiye Sevdalısı, Samsun Sevdalısı vatandaşlarımızın yoğun desteklerinden dolayı da müteşekkirim.

Türk Milletinin birlik ve bütünlüğünün teminatı MHP ile “Milli devlet ve güçlü iktidar” yolunda, gayret hepimizden, takdir yüce Allah’tandır. Allah bizlere, devlet ve millete hizmet etmeyi nasip etsin.

PLANSIZ, HEDEFSİZ, DENETİMSİZ YÖNETİM ANLAYIŞI EKONOMİYİ ÇÖKERTTİ

2000’li yıllara kadar eksikleriyle beraber süren üretim yerini ithalata bıraktı. İthalat arttıkça da dış borçlanma yükseldi. AKP iktidarına kadar 129 milyar dolar olan dış borç stoku, 12 yıl içinde 402 milyar dolara çıktı. AKP iktidarında Türk ekonomisi deyince akılda kalan üç temel öğe, borçlanma, dış ticaret açığı ve cari açıktır. Elbette bu üç öğenin ortaya çıkardığı yıkım ve çürüme çöküş yaşanınca bütün çıplaklığıyla görülecek.

100 LİRALIK GELİRİN 55 LİRASI BORCA…

Hane halkı kullanılabilir gelir içinde toplam borcun payı 2002’de yüzde 3.4’ken 2013’te 55.2’ye yükseldi. Yani 2002’de 100 liranın 3.4 lirasını borçluyken, bugün 100 liralık gelirinin 55.2 lirası kadar borçlu.

Özel sektörün dış borcu ise daha hızlı yükseldi. 2002 sonunda 43 milyar dolar olan reel sektör dış borç stoku, 2013 sonunda 268 milyar dolara ulaştı. Böylece 11 yıl içinde özel sektörün dış borcu 6 misli artmış oldu.

GELİŞEN ÜLKELERİN GERİSİNDE KALDIK

2003­2013 döneminde reel büyüme Türkiye’de ortalama yüzde 4.98 oldu. Bu oran diğer gelişmekte olan ülkelerin ve Türkiye’nin geçmiş dönem büyümelerinin altındadır. Aynı dönemde diğer gelişmekte olan ülkelerde reel büyüme oranı ortalama yüzde 6.44 olmuştur.

HANE HALKI BORCU 372 MİLYAR LİRA

2002’den 2013’e kadar hane halkı borcu yüzde 5 bin 600 artmıştır. 2002 sonunda 6.7 milyar lira olan hane halkı borcu, 2013 sonunda 372.4 milyar liraya çıkmıştır. Yani, başka bir deyişle hane halkının borcu 2002’den 2013’e kadar 56 misli yükselmiştir.

YUNANİSTAN’A BENZİYORUZ

Ekonominin son 13 yıllık özeti; her alanda borçlanma, ithalat ve cari açıktır. Sanayi üretimi gerilemiş, inşaat ve finans sektörü yükselmiştir. Mevcut durum, krize girmeden önceki Yunanistan ve İspanya’nın ekonomik durumu ile benzerlikler göstermektedir, dedi.

BİR MİLLET UYANACAK, TÜRKİYE’ NİN KALBİ MHP’ DE ATACAK

Ekonomi çökmüştür, dış politika iflas etmiştir, eğitim bozulmuştur, adalete güven kalmamıştır,  özgürlüğümüz yoktur, anayasa ile güvence altına alınan düşünce özgürlüğü suç olmuştur, ayırımcılık, huzursuzluk, bunalım, cinnet ve şiddet artık insanları bıktırmıştır, usandırmıştır.

Vatandaşlarımız artık bu ekonomik çöküşe, bölünmeye ve iç savaşa götürülüşe, huzursuzluğa, haksızlığa, adaletsizliğe, israfa, susturulmaya dur diyecektir. Güçlü iradesini gösterecektir.

Bir Millet Uyanacak, Türkiye’nin Kalbi MHP’ de Atacak” diyerek sohbetini tamamladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum