MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

Okul öncesi öğretmeni Nur Aksakal ve Mis Mutfak Samsun Teknik sorumlusu Hakan Türkoğlu düzelenden muhteşem bir düğün töreni ile mutluluğa yelken açtılar

MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR
06 Temmuz 2017 - 11:05
Okul öncesi öğretmeni Nur Aksakal ve Mis Mutfak Samsun Teknik sorumlusu Hakan Türkoğlu düzelenden muhteşem bir düğün töreni ile mutluluğa yelken açtılar.
Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yarıcısı Hüseyin Aksakal ve esi emekli hemşire Müşerref Aksakal çitinin okul öncesi öğretmen kızları Nur Aksakal, Merhum Şerafettin Türkoğlu ve esi ev hanımı Hatice Türkoğlu çiftinin Mis Mutfak Samsun Teknik sorumlusu oğulları Hakan Türkoğlu düzenlenen düğün törenin ardından dünya evine girdi.
DÜĞÜNE KATILIM BÜYÜKTÜ
Kurupelit Düğün Salonununda düzelenden törene Aksakal ve Türkoğlu ailelerinin yanı sıra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, İller Bankası Muhasebe Müdürü Münir Şirin, On dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Atakum Tapum Müdürü Satılmış Köse, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Değirmenci, İŞKUR Müdür Yardımcısı  Köksal Kır, Atakum  ilçe Millî  Eğitim  Müdür Vekili Turan Coşkun, İlkadım ilçe Millî  Eğitim  Müdürü Davut Numanoğlu, Bafra  ilçe Millî  Eğitim  Mehmet Katipoğlu, İl  Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile il ve ilçe şube Müdürleri, okul Müdürleriyle davetliler katıldı.
Aksakal ve Türkoğlu aileleri ,”Çocuklarımızın bu güzel mutlu günlerinde  bizleri yalnız bırakmayan değeli davetlilerimize  teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum