Mutluluk Kulübü Samsunlu gençlerle buluşuyor!

Yayınlandığı günden itibaren listelerden düşmeyen Mutluluk Kulübü kitabı ile binlerce kişiye nasıl mutlu olacaklarını anlatan Müge Çevik’in imza ve söyleşilerinin yeni durağı 22 Mayıs’ta Samsu

Mutluluk Kulübü Samsunlu gençlerle buluşuyor!
20 Mayıs 2015 - 21:24
Yayınlandığı günden itibaren listelerden düşmeyen Mutluluk Kulübü kitabı ile binlerce kişiye nasıl mutlu olacaklarını anlatan Müge Çevik’in imza ve söyleşilerinin yeni durağı 22 Mayıs’ta Samsun olacak.
Kişisel gelişime farklı ve yeni bir bakış açısı kazandıran 'Mutluluk Kulübü” kitabı yazarı Müge Çevik, söyleşiler ve imza günleri için Samsun’a geliyor. 22 Mayıs’ta saat 11.00’de Canik Başarı Üniversitesi, saat 16.30’da 19 Mayıs Üniversitesi öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirecek Çevik, aynı zamanda kitabını da imzalayacak.
Mutluluğa ulaşmanın yolunu sade ve akıcı bir dil ile anlatan kitap, yayınlandığı günden itibaren en çok satanlardaki yerini koruyor. "Mutluluk öğrenilebilir" iddiası ile ortaya çıkınca, insan gerçekten hangi durumlarda nasıl dengede ve mutlu kalıyor, anlattıklarını ne kadar uyguluyor, bununla sınanıyor.  Mutluluk üzerine kafa yormaya başladığımdan itibaren adeta hayat bana adım adım deneyimletti diyen Müge Çevik’in, mutluluk kavramına bakış açısı ve insan ruhunun derinliklerini sorgulatan anlatımı, okuyucular tarafından büyük beğeni topluyor. İnsanların sürekli aradığı kavram olan “mutluluk” üzerine yazılan bu kitap, yalın dili ve kolay anlatımıyla mutluluğu arayanlara adeta bir pusula oluyor.
Müge Çevik, “Mutluluk Kulübü, mutlu olan insanlardan daha çok, mutluluğa cesaret ile niyet edenlerin kulübüdür. Temel olan arayışın kendisidir. Ne bulunacak bir şey var ne de beklenecek, yaşanacak bir hayat var. Onu da mutlu kılmak ise kahramanın becerisi” diyerek, mutluluğa cesaret ile niyet eden herkesi kulübe davet ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum