MUZAFFER TAHMAZ ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN HAVZA MUZAFFER TAHMAZ ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI Samsun Valisi İbrahim Şahin, Havza ilçesinde hayırsever Muzaffer Tahmaz t

MUZAFFER TAHMAZ ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI
26 Mayıs 2015 - 13:54
SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN HAVZA MUZAFFER TAHMAZ ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Havza ilçesinde hayırsever Muzaffer Tahmaz tarafından yaptırılan, ’Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

[gallery ids="28702,28703"]
Samsun Valisi İbrahim Şahin törende yaptığı konuşmasında, “Gönlümüzden geçen Muzaffer Bey'in burada olmasıydı, fakat kendinin rahatsızlığı dolayısı ile bu olmadı. İnşallah Kaymakam arkadaşım ve Belediye Başkanımız ile birlikte kendisini ziyaret edeceğiz.
İlimizde son yıllarda hayırsever vatandaşlarımız tarafından çok sayıda okul, yurt ve çeşitli eğitim müesseseleri yaptırılıyor. Bunların eğitime kazandırılması gerçekten çok önemli. Devletimiz okullar yaptırırken bazı projeleri uyguluyor. Böyle özel nitelikli binaların yapımı henüz çokta başarılı olduğumuz bir konu değil. Ama hayırseverlerimiz yaptırdıkları binalara çok özen gösteriyorlar. Bu binalar özel bir proje şeklinde ortaya çıkıyor.
Ben başta çok değerli hayırseverimize böyle bir eseri ilimize kazandırdığı için şükranlarımı sunuyorum. Bu eserin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Şahin’in konuşmalarının ardından Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin açılışı Vali Şahin ve hayırsever Muzaffer Tahmaz’ın ailesi ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Açılış töreni sonrası okulu gezen Samsun Valisi İbrahim Şahin, Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından yapılan çalışmaların sergilendiği sergiyi gezerek, okulda yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

[gallery ids="28700"]
Vali Şahin tören sonunda Havza ilçesinde eğitim alanında verdikleri desteklerden dolayı Tahmaz ailesi adına Altuğ Tahmaz ve imam hatip lisesi öğrenci yurdu inşaatına katkıda bulunan işadamı Ali İkiz’e plaket verdi.

[gallery ids="28701"]

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum