NAMAĞLUP VE LİDER OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ...

Türkiye Voleybol 1’inci Ligi B grubunda mücadele eden temsilcimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Çokşen, “lider Pursaklar Voleybol İhtisası 3-0 mağlup ederek oluşan

NAMAĞLUP VE LİDER OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ...
07 Kasım 2016 - 21:46
7-bos-kalip-haberTürkiye Voleybol 1’inci Ligi B grubunda mücadele eden temsilcimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Çokşen, “lider Pursaklar Voleybol İhtisası 3-0 mağlup ederek oluşan puan durumu sonucunda namağlup ve lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Salı günü Saat: 13.00’de Ankara Beştepe Spor Salon’unda Numune DSİ takımı ile oynuyoruz. Bu maç bizim için çok önemli ve kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
SPORCULARIM SAHADA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİLER
1Alınan galibiyet sonrasında takımının performansından memnun olduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Antrenörü Gökhan Çokşen, “Öncelikle son oynadığımız Pursaklar Voleybol İhtisas takımı karşısında almış olduğumuz galibiyet kazanma alışkanlığımızın devamı, takım olgusunun yerleşmesi ve taktik becerimizi sahaya yansıtmamız açısından çok olumlu oldu. Sporcularım sahada iyi bir performans sergilediler. Bu beni çok mutlu etti. Salı günü sahada voleybolun tüm güzelliklerini ve gerekliliklerini sergilemeye çalışan Numune DSİ takımı ile deplasmanda oynuyoruz. Zorluk derecesi yüksek olan bir maç oynayacağız. Seyir zevki ve mücadele düzeyi yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimizi çok ciddiye alıyoruz. Bu nedenle tüm konsantrasyonumuzla sahada doğru işler yaparak bu zor deplasmandan da kazanan taraf olarak dönmek istiyoruz. Numune DSİ Spor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.
OYNAYACAĞIMIZ NUMUNE DSİ SPOR MAÇI KOLAY OLMAYACAK
Takımın smaçör oyuncusu Anna Stepaniuk, ” 4’uncu Hafta oynadığımız Pursaklar Voleybol İhtisas maçımızda rakibimiz güçlüydü  ve  ancak Antrenörümüzün biz verdiği taktikleri maç içinde uygulayarak ve takım oyunu oynayarak kazanan taraf olduk.8 Kasım Salı günü oynayacağımız Numune DSİ Spor maçı kolay olmayacak. Biz fiziksel olarak hazırız. Eğer kendi oyunumuzu oynarsak takım olarak iyi sonuç alan taraf olacağız“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum