Nasipten öteye yol yok...

Milletvekilliği, amaç değil, halka hizmet etme aracıdır ‘Milletin vekilliğine; Allah’ın rızasını gözeterek ve halka hizmet anlayışı ile talip olduklarını dile getiren Basın İlan Kurumu (

Nasipten öteye yol yok...
08 Nisan 2015 - 12:33
Milletvekilliği, amaç değil, halka hizmet etme aracıdır

‘Milletin vekilliğine; Allah’ın rızasını gözeterek ve halka hizmet anlayışı ile talip olduklarını dile getiren Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun eski İl Müdürü Mustafa Bayraktar, “Yaklaşık iki aydan bu yana AK Parti aday adayı olarak teşkilatlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle ve halkımızla yoğun, yoğun olduğu kadar çok sıcak ve içten münasebetlerimiz oldu. Başlarken ‘Allah’ım bizim için hayırlısı neyse onu nasip et’ diye dua ederek bu yola çıktık. Hiçbir zaman milletvekilliğini bir amaç olarak görmedik. Aksine daha geniş yelpazede hizmet etme aracı olarak gördük. Demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş” dedi.

“Her zaman bu davanın adamıyız”

“Yoğun bir şekilde telefonla arayan, mesaj çekip duygularını gözyaşı ile harmanlayıp ifade eden, dua eden dava arkadaşlarımıza, bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum” diyen Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her fırsatta biz bu davanın ve mücadelenin adamı olduğumuzu beyan ettik. Aynı çizgiyi bir hayat düsturu olarak sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hiç şüpheniz olmasın ki bu davayı sahiplenip gönülden hizmet edenler kazanacaktır. Milletimizin gönlünde var olmak ve bunu yakinen görmek mutluluk verici elbette. Milletimize her zeminde hizmete devam edeceğiz. Bu bir yarıştı ve kazananı partimiz olmuştur. Listede yer alan bütün aday arkadaşlarımızın başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Düne kadar hizmet etme adına listede olabilmek için mücadele ettik bugünden sonra milletimize, Samsun’umuza ve ülkemize Allah rızasını ve kul hakkını gözeterek samimi şekilde hizmet edeceğine inanacağımız vekillerimiz için çaba göstereceğiz”

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum