NEFES KESEN YANGIN TATBİKATİ

Samsun ‘un Atakum İlçesindeki Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kayhan, Sivil Savunma Kulübü Rehber öğretmenleri Yusuf Hocaoğlu, Özgür Ayla ve Samsun Büyükşehir

NEFES KESEN YANGIN TATBİKATİ
24 Şubat 2016 - 22:56
Samsun ‘un Atakum İlçesindeki Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kayhan, Sivil Savunma Kulübü Rehber öğretmenleri Yusuf Hocaoğlu, Özgür Ayla ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli işbirliği ile okulda nefes kesen bir yangın tatbikatı düzenlendi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kayhan öğrencilere yangın anında nasıl davranmaları konusunda seminerler verildiğini, gösteriler düzenlendiğini söyledi. Yapılan tatbikatla da öğrencilerimizin öğrendiklerini pekiştirmelerine imkân sağlandığını dile getirdi.
AKIN TEŞEKKÜR ETTİ
Tahliye anında hızlı bir şekilde okulun boşaltıldığını gayet verimli bir tatbikat olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kayhan,” Kayhan tatbikat için gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine de göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum