NENE HATUN'DAN BABALAR TURNUVASI...

Samsun'un Atakum ilçesindeki Nene Hatun Anaokulunun Uyguladığı “Canım Babam Şampiyonum Olur musun?“ Projesi kapsanın da düzenlenmiş olan Babalar Arası Dostluk Turnuvasının Final Maçı gerçekleştirildi

NENE HATUN'DAN BABALAR TURNUVASI...
20 Ocak 2017 - 21:40
7- Boş kalıp haber 1Samsun'un Atakum ilçesindeki Nene Hatun Anaokulunun Uyguladığı “Canım Babam Şampiyonum Olur musun?“ Projesi kapsanın da düzenlenmiş olan Babalar Arası Dostluk Turnuvasının Final Maçı gerçekleştirildi.
ONLARA TRİBÜNDEN DESTEK VERDİLER
Turnuvanın Final Maçına katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turan Coşkun ve Şube Müdürü Nihat Acar Şampiyon olan takıma kupasını ve plaketlerini verdiler. Katılımlarından Dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Coşkun; ”Turnuvaya katılan velilerimizin yoğun katılımıyla dostluk, birlik ve beraberlik içinde tamamlanmıştır. Babalarımız sahada centilmence mücadele ederken anneleri ve çocukları onlara tribünden destek verdiler. Çocuklarımız ayrıca babalarına madalyalarını taktılar“ dedi.
VELİLER ARASI KAYNAŞMAYI SAĞLADIK
Bu projenin maarif hareketi kapsamında yapıldığını belirten Nene Hatun Anaokulu Müdürü Özlem Tezel," Bu tarz etkinlikler okul veli işbirliğini güçlendirdi. Veliler arası kaynaşmayı sağladık ve katılım saylayan tüm velilere ve onları yalnız bırakmayıp her zaman destek olan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve katılımlarından dolayı tüm velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum “diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum