NET İKİ PENALTIMIZ VARDI VERİLMEDİ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grup’ ta mücadele temsilcimiz Ladik Belediyesporun Teknik  Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Fatsa Belediyespor maçında net iki penaltımız vardı verilmedi” dedi

NET İKİ PENALTIMIZ VARDI VERİLMEDİ
19 Ekim 2016 - 22:42
7-bos-kalip-haberTürkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grup’ ta mücadele temsilcimiz Ladik Belediyesporun Teknik  Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Fatsa Belediyespor maçında net iki penaltımız vardı verilmedi” dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Her iki yarıda rakiplerinin karşısında üştün bir oyun sergilemelerine rağmen hakem triyosu tarafında verilen yersiz karalar nedeni ile yenildikleri ifade eden turuncu-beyazlıların Teknik  Direktörü Ercüment Coşkundere,” Fatsa Belediyespor  karşısında  iyi mücadele  ettik  ve maçımızı yöneten  hakem triyosu penaltımızı vermediği gibi rakibimizin oyuncuları  yerde yatarak zaman kazandılar. Penaltılarımızın yanı sıra verilmeyen gollerimiz var bu maç bizim hakkımızdı. Futbolcularımı kutluyorum iyi  mücadele ettiler” diye konuştu.
HER MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Bir günlük izinin ardından 1926 Bulacakspor maçının hazırlıklarına başladıklarını hatırlatan temsilcimiz Ladik Belediyesporun Teknik  Direktörü Coşkundere, ”Fatsa Belediyespor  maçı bizim için geride kaldı ve1926 Bulacakspor maçını düşünmek zorundayız. Her maç bizim için önemli iyi hazırlanacağız. Taraftarlarımızı her maçta olduğu gibi bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımız  bizim 12’inci gücümüz. Bizim acımızdan güzel maç olacak“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum