"Notalarla Görsel Sanat" Etkinliği

Hatice Esra Gençosmanoğlu ve Gökhan Kefeli'nin rehberliğinde Dünya Dostluk Günü’nde Saathane Meydanı'nda "Notalarla Görsel Sanat" şenliği düzenlendi.

"Notalarla Görsel Sanat" Etkinliği
06 Ağustos 2023 - 00:13
Fazıl Kadı Gençlik Merkezi'nin "Notalarla Görsel Sanat" etkinliği, Hatice Esra Gençosmanoğlu ve Gökhan Kefeli'nin rehberliğinde Dünya Dostluk gününde Saathane Meydanı'nda gerçekleşti.
Öğrencilerin soyut resim ve performans sanatını başarılı bir şekilde sergilemesi ve piyano eşliğindeki etkinlik, katılımcıların sanat ve müziğin birleştiği atmosferde unutulmaz bir deneyim yaşamasına olanak sağladı. Bu tür yaratıcı etkinlikler, genç yeteneklerin sanata olan ilgisini destekleyerek sanatseverlerin takdirini kazanıyor. Fazıl Kadı Gençlik Merkezi'nin böylesine önemli etkinliklere ev sahipliği yapması, sanata verilen değeri bir kez daha ortaya koydu.
Hatice Esra Gençosmanoğlu ve Gökhan Kefeli yaptıkları açıklamada, Bizim buradaki görevimiz sanatsal yeteneği olan çocuklarımızın önünü açmaktır. Bu çocuklar bu tür ekinliklerle kendilerine olan güvenlerini kazanacaklar. Toplumun önünde bu tür etkinlikleri yaparak kendilerine olan güvenleri artacak, sanatsal yetenekleri de gelişmiş olacak. Bizim de bir öğretmen olarak bu çocukların sanatsal yeteneği olanları topluma kazandırmak olduğunu ifade ettiler.
 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum