O FİRMALARI KINIYORUZ!!!...

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Önce Aleyna Tilki, şimdi de Kerimcan Durmaz gibi sorunlu ve sorumsuz şaklabanları sanatçı maskesi altında Samsu

O FİRMALARI KINIYORUZ!!!...
03 Aralık 2016 - 17:04
7-bos-kalip-haberSamsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Önce Aleyna Tilki, şimdi de Kerimcan Durmaz gibi sorunlu ve sorumsuz şaklabanları sanatçı maskesi altında Samsuna davet ederek olayların çıkmasına neden olan “O FİRMALARI” kınıyoruz.
Kısa bir süre önce Aleyna Tilki, şimdi de Kerimcan Durmaz gibi sorunlu ve sorumsuz şaklabanları sanatçı maskesi altında Samsuna davet ederek olayların çıkmasına, dolayısıyla şehrimizin adının olumsuz gündeme gelmesine sebep olan firmaları şiddetle kınıyoruz. Asıl sorumlular hasta, zavallı, kişiliksiz ve edep yoksunlarını sanatçı kimliği altında bu şehre getirerek gençliğimizle buluşmasına sebep olanlardır. Değerlerine sahip çıkan bu kentin gençliğini kimsenin tahrik etmesine ve yıpratmasına hakkı yoktur...
Toplumun değerleri ile oynayan, para kazanma adına her türlü yolu mubah sayan ve bunun adına da çağdaş toplum denen bu düşüncenin doğru olmadığını belirterek, AVM’lerin bu tür uygulamaları toplumun genleri ile oynamaktır.
Firmalar özellikle sorunlu kişileri davet ediyor. Bundaki maksatları nedir bilmek istiyoruz. Buna bile bile lades denir. O firmaları şık olmayan davranışlarından ötürü KINIYORUZ!!!
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum