O SES ŞARKI YARIŞMASI ALAÇAM 'DA YAPILDI

Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘O Ses Alaçam Şarkı Yarışması’’ programı Alaçam Halk Eğitim Merk

O SES ŞARKI YARIŞMASI ALAÇAM 'DA YAPILDI
20 Mayıs 2016 - 10:55
Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘O Ses Alaçam Şarkı Yarışması’’ programı Alaçam Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlendi.
Sunuculuğunu Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğünde Gençlik Lideri Ayhan Sunar ‘in yaptığı programda, İlçe genelinde lise öğrencileri ve üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışma halkın büyük ilgisini çekti. Öğrenciler birçok yöreden şarkılar söyleyerek dinleyicileri adeta büyülerken zaman zamanda duygu dolu anlar yaşattılar.

[gallery ids="50911,50910,50909"]
MEDENİ CESARET İSTEYEN SES YARIŞMASINI DÜZENLEDİK
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, Yapılan yarışmada öğrenciler yeteneklerini konuşturduklarını belirterek, "Bu tür sosyal faaliyetlerin öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktığını görüyoruz. Bu sebeple de medeni cesaret isteyen ses yarışmasını düzenledik,  Bu yarışmaya katılan bütün öğrencilere ve bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın  Akif Çağatay Kılıç’ a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a, Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’, Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’a, teşekkür ederiz “dedi.
DERECEYE GİREN ÖĞRECİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Program sonunda yarışmada 1'inci olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alaçam Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Tuna Yıldırım’ın ödülünü Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar takdim etti. Yine yarışmayı 2'inci sırada tamlayan Alaçam Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi öğrencisi Gönül Nur Özer’in ödülünü Alaçam Adliyesi Hâkimi Ali Cihan Yediyıldız takdim ederken, 3'üncü sırda yerini alan Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Dursun Koçer’in ödülünü ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural takdim etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum