ÖĞRENCİLER VEZİRKÖPRÜ'YE HAYRAN KALDI

Samsun'un Atakum İlçesindeki Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 7’inci sınıf öğrencileri Vezirköprü Kanyonunu gezerek keyifli bir gün geçirdi

ÖĞRENCİLER VEZİRKÖPRÜ'YE HAYRAN KALDI
22 Ekim 2018 - 17:34
Samsun'un Atakum İlçesindeki Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 7’inci sınıf öğrencileri Vezirköprü Kanyonunu gezerek keyifli bir gün geçirdi.
Vezirköprü’yü gezen Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 7’inci sınıf öğrencilerine Okul Müdürü Mahir Bolgı, Rehberlik Öğretmeni Gül Karademir, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Melek Şahin ve Türkçe Öğretmeni Erdal Tan’da eşlik ettiği gezi önce Vezirköprü Kanyonrle unu gemiyle gezerek başlamış ve öğrenciler sonrasında ünlü bir Handa yemek yiyerek Samsuna geri döndüler.
GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK
Vezirköprü gezisi ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mahir Bolgı, “Kanyonunu görmeye öğrencilerimiz vardı. Bunu nedenle Tarihi eşerler dolu olan Vezirköprü ilçesine gezi düzelendik. Bu arda öğrencilerimizde keyifli bir gün geçirdiklerini söylediler. Bunu gibi güzel gezlerimizde eğitim öğretim yılı içeresinde devam ettireceğiz. Benimle birlikte öğretmen arkadaşlarımıza ’da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum