ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Vali İbrahim Şahin, 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) öncesi bir açıklama yaparak,  sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
28 Nisan 2015 - 21:06
Vali İbrahim Şahin, 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) öncesi bir açıklama yaparak,  sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Vali İbrahim Şahin yaptığı açıklamasında, “29-30 Nisan tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Orta Öğretime Geçiş Sınavı yapılacaktır.

292 okulda, 21 bin 30 öğrencinin gireceği ortak sınavların rahat ve güvenli geçmesi için güvenlik birimlerimiz ve üzerine sorumluluk düşen kamu kurumlarımız tarafından sınavların yapılacağı okul çevrelerinde gerekli tedbirler alınmış ve düzenlemeler yapılmıştır.

Bu anlamda, tüm vatandaşlarımıza çocuklarımızın rahat ve huzurlu bir sınav geçirmeleri için sorumluluk düşmektedir. Sınavı etkileyebilecek yüksek ses ve gürültü problemleri konusunda vatandaşlarımızın hassasiyet göstereceklerine ve duyarlı davranacaklarına olan inancım tamdır.

Bu vesile ile Orta Öğretime Geçiş Sınavlarına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor; kendilerine, ailelerine ve milletimize faydalı bireyler olarak yetişmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum