ÖĞRETMEN VE VELİLERE SEMİNER VERİLDİ

İlkadım ilçesindeki Arıburnu ilkokulunda Samsun Maarif Hareketi kapsamında öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik “Değerlerimizi Koruyarak Cinsel Eğitim” konulu seminer verildi

ÖĞRETMEN VE VELİLERE SEMİNER VERİLDİ
06 Ocak 2018 - 10:17
İlkadım ilçesindeki Arıburnu ilkokulunda Samsun Maarif Hareketi kapsamında öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik “Değerlerimizi Koruyarak Cinsel Eğitim” konulu seminer verildi.
Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Psikiyatristi Dr. Nilay Ölçer tarafından okulun çok amaçlı konferans salonunda verilen seminere çok sayıda öğretmen ve veli katıldı.
SEMİRE BÜYÜK İLGİ VARDI
Öğretmen ve veliler tarafından ilgiyle izlenen seminerin çok verimli olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Zekeriya Keskin ,“öğretmenlerimizin ve velilerimizin konunun uzmanı tarafından bilgilendirilmesi amacıyla yapılan seminerin çok yararlı olduğunu, bu tür seminerlerin devam edecek. Semineri veren Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Psikiyatristi Dr. Nilay Ölçer’e öğretmenlerimizi ve velilerimizi bilgilendirdiği için ve ayrıca seminere katılım sağlayan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim“ dedi.
PLAKET VE ÇİÇEK VERİLDİ
Öğretmenlerimiz ve velilerimiz çocuklarımızın cinsel eğitimi ile ilgili bilgilenirken, zihinlerine takılan ilginç soruların da cevabın konunun uzmanından almanın rahatlığını yaşadılar. Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Psikiyatristi Dr. Nilay Ölçer’e plaket ve çiçek verilmesiyle seminer tamamlandı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum