OKA ŞUBAT AYI TOPLANTISI ÇORUM'DA GERÇEKLEŞTİ

Vali İbrahim Şahin, OKA Çorum Yatırım Destek Ofisi toplantı salonunda gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)  Şubat ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı

OKA ŞUBAT AYI TOPLANTISI ÇORUM'DA GERÇEKLEŞTİ
25 Şubat 2015 - 20:55
Vali İbrahim Şahin, OKA Çorum Yatırım Destek Ofisi toplantı salonunda gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)  Şubat ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Şubat ayı toplantısı, OKA Dönem Başkanı Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’in başkanlığında, Çorum Valisi Ahmet Kara’nın ev sahipliğinde, Samsun valisi İbrahim Şahin, Tokat Valisi Cevdet Can ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Çorum’da gerçekleştirildi.

OKA Yönetim Kurulu Başkanı Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin toplantının açılışında yaptığı konuşmada, ’’Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinden oluşan bölgenin, sosyo-ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak üzere çeşitli projeler ve faaliyetler yürütülüyor.  Bu kapsamda özel sektörün kobi projeleri, belediye ve il özel idarelerinin turizm ve çevre altyapı projeleri, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da çeşitli projeleri destekleniyor.

Bu günkü toplantımızda ajansın, bölgenin ve yönetim kurulunun gündemindeki konuların yanı sıra, Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş tarafından hazırlanan TR83 Bölgesinin potansiyel yatırım faaliyetleri raporu ile ilçeler düzeyinde Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Endeksi Analiz Çalışmasının durum değerlendirmesini de yapacağız’’ dedi.

OKA Dönem Başkanı Amasya Valisi Sayın İbrahim Halil Çomaktekin’in konuşmasının ardından Şubat ayı yönetim kurulu toplantısı gündemdeki maddelerin görüşülmesi ile devam etti.

Toplantıya ayrıca; Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külçü, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum