OKA'DAN "CİTTASLOW" ZİYARETİ

OKA’dan İskilip ilçesine Sakin Şehir (Cittaslow) Ziyareti Sakin Şehir (Cittaslow) çalışmaları kapsamında 30 Mart 2015 tarihinde İskilip ilçemize, Ajansımız Sakin Şehir Çalışma Ekibi tarafından

OKA'DAN "CİTTASLOW" ZİYARETİ
02 Nisan 2015 - 21:23
OKA’dan İskilip ilçesine Sakin Şehir (Cittaslow) Ziyareti

Sakin Şehir (Cittaslow) çalışmaları kapsamında 30 Mart 2015 tarihinde İskilip ilçemize, Ajansımız Sakin Şehir Çalışma Ekibi tarafından ziyaret gerçekleştirilmiştir. İskilip Kaymakamı Sayın Şuayib Gürsoy ve İskilip Belediye Başkanı Sayın Recep Çatma’nın katıldığı ortak bir toplantıda İskilip ve Sakin Şehir çalışmaları görüşülmüştür.

İskilip Kültür Turizm Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Derneği (İSDAK) başkanı Sayın Hasan Güçlü rehberliğinde kısa bir şehir turundan sonra Ajansımız Sakin Şehir Çalışma Ekibi tarafından “Sakin Şehirler ve Adaylık Süreci” konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Toplantıda belediye teknik kadrosu ve kaymakamlık proje ofisinden katılımcıların yanı sıra Halk Eğitim Merkezi ve İskilip Tarımını Araştırma ve Geliştirme Derneği’nden (İSTARGE) ilgililer de hazır bulunmuşlardır. Görüşmeler sonucunda İskilip’in tarım, turizm ve el sanatları ile Sakin Şehir olabilecek donanıma sahip olduğu ve adaylık çalışmalarının hızlandırılması noktasında ortak görüş ortaya çıkmıştır. Toplantı sonunda İskilip Halk Eğitim Merkezi ziyaret edilerek el sanatlarının sakin şehir sürecindeki yeri tartışılmıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum