OKULLARDAKİ KONTEYNIRLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Belediye olarak ilçemizdeki okullara katkı vermeye devam ediyoruz ”dedi

OKULLARDAKİ KONTEYNIRLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
04 Ekim 2017 - 09:52
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Belediye olarak ilçemizdeki okullara katkı vermeye devam ediyoruz ”dedi.
Okul ve cami bahçelerinde ki düzenlemelerin yanı sıra, öğrencilere kırtasiye, çanta ve okul kıyafeti yardımında bulunduklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Okullarda ki çöp konteynırlarını dezenfekte ediyoruz. Temizlik işleri müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından takdirle karşılanıyor” dedi.
İLÇEMİZ İÇİN 7/24 SAAT ÇALIŞIYORUZ
İlçemizde belediyemizin her biri personellerimizle, iş makinesi ve araçlarımızla beraber seferberlik halinde çalışmaları yürüttüklerinin altını çizen Başkan Şahin, ”Bu çalışmalar asfalt, beton yol, kaldırım, çevre düzenlemeleri, sosyal etkinlikler olarak devam etmektedir. Temizlik işleri müdürlüğümüz ilçemizde periyodik olarak yaptığı çöp konteynırlarını dezenfekte çalışmalarını, okullarımızda da yürütmektedir” diye konuştu.
ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
Okullarımızın ve camilerimizin bahçelerinde çevre düzenlemeleri, kaldırım ve kilitli parke taşı döşenmesi çalışmalarını yaptıklarını dile getiren Başkan Şahin, Bu çalışmalar ilçemizde devam etmektedir. Eğitime katkımız her zaman devam edecektir. Çocuklarımız geleceğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin savunucusu, yarınlarımızı emanet edeceğimiz umutlarımızdır. Onlar bizlerin mutluluğudur. Her zaman öğrencilerimizin, fedakâr meslektaşlarım öğretmenlerimizin, velilerimizin ve eğitimin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum