OKULLARIMIZA YOĞUN BİR İLGİ GÖSTERİYORUZ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçe genelinde bulunan okullarımıza  yoğun bir ilgi gösteriyoruz ve öğrencilerimiz geleceğimizin birer tanıtıdır" dedi

OKULLARIMIZA YOĞUN BİR İLGİ GÖSTERİYORUZ
25 Şubat 2016 - 16:48
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçe genelinde bulunan okullarımıza  yoğun bir ilgi gösteriyoruz ve öğrencilerimiz geleceğimizin birer tanıtıdır" dedi.
Başkan Sarıcaoğlu Çakallı İlk ve Ortaokulunu Kaymakam Mevlüt Şekerci ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır ile birlikte ziyaret etti. Başkan Sarıcaoğlu ziyareti sırasında okullarda bulunan eksiklikleri tespit ederek öğrenciler ile sohbet etti. Ziyareti sırasında öğrencilere beraberinde getirdiği çikolataları Kaymakam Mevlüt Şekerci ile birlikte dağıttı.

[gallery ids="44956,44955,44954"]
SİZLERE BU KONUDA ÇOK GÜVENİYORUZ
Öğrenciler ile bir araya gelen Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu "Çakallı ilk ve ortaokulumuz sizlerin büyük azmi ile teog sınavında üçüncü oldu. Bu başarınızı canı gönülden tebrik ediyorum ve daha iyi noktalara gelmesi için hepinize çok daha fazla görev düştüğünü bilmenizi istiyorum. Sizlerin başarısı ilçemizin başarısıdır ilçemizin başarısı ise ülkemizin başarısıdır bu yüzden sizlere bu konuda çok güveniyoruz. Her türlü maddi ve manevi desteği Sayın Kaymakamımız Mevlüt Şekerci Bey ile vermeye hazırız. Sınavlarda göstermiş olduğunuz üstün başarı ve azimlerinizden dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum " dedi.
ÖĞRETMENLERİNİZİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN

Kaymakam Mevlüt Şekerci yaptığı açıklamada; "Ben ve Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu da sizler gibi bu sıralarda okudu. Okul hayatımda teneffüslerde öğretmenlerimin peşini bırakmazdım sürekli şu soruyu da çözelim diye onları kovalardım. Sizlerde öğretmenlerinizin peşini bırakmayın onları bezdirin sorularınız ile unutmayın ki iyi bir yerlere gelebilmek için çok çalışmak çok istemek gerekli. Teog sınavında göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı hepinizi kutluyorum" diye konuştu.
ÖĞRETMENLER İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Kaymakam Mevlüt Şekerci ve Başkan İbrahim Sarıcaoğlu öğrenciler ile yaptıkları sohbetin ardından öğretmenler odasında öğretmenler ile istişare toplantısı yapıp istek ve önerilerini dinlediler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum