OKULLARININ GURURU OLDULAR

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu Müdürü Zekeriya Keskin,”  Minik kızlar yüzme takımı okul sporları yarışmalarında samsun il birincisi olurken minik erkeklerde ise yüzme takımımız il üçü

OKULLARININ GURURU OLDULAR
14 Haziran 2017 - 00:46
Samsun’un İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu Müdürü Zekeriya Keskin,”  Minik kızlar yüzme takımı okul sporları yarışmalarında samsun il birincisi olurken minik erkeklerde ise yüzme takımımız il üçüncüsü oldu” dedi.
BİREYSEL YARIŞLARDA ÖNEMLİ DERECELER KAZANMIŞLAR
Arıburnu İlkokulu Müdürü Zekeriya Keskin, ”Atakum olimpik yüzme havuzunda yapılan okul sporları yarışmalarında, Elçin Berra Çakır, Aslım Dönmez, Berra Irmak Kazdal ve Eda Seyrekten oluşan minik kızlar yüzme takımı il birinci oldu. Aynı yarışlarda ise Kaan Güner, Muharrem Berkay Çırık, Ömer Faruk Elmas ve Kadir Atar’dan oluşan minik erkekler yüzme takımız  il üçüncü oldular. Kaan Arslanoğlu, Aynıgül Ecrin Cengiz ve Sümeyye Yaman okulumuzu temsil etmişler ve bireysel yarışlarda önemli dereceler kazanmışlar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum. Öğretmen ve velilerimize destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum